Ihonhoitorutiini Emma Hardielta

Ihonhoitorutiini Emma Hardielta.

Me olemme täällä tehdäksemme uuden ihonhoitorutiinin luomisesta sinulle helppoa. Emma Hardie on samalla asialla ja on nyt luonut kanssamme yksinkertaisen, mutta tehokkaan ihonhoitorutiinin, jonka avulla pääset alkuun hyvinvoivan ihon tavoittelussa. Lue lisää ja tutustu tähän uuteen ihonhoitorutiiniin alla.


Hoitava puhdistaja.

Ihonhoitorutiinin ensimmäinen vaihe on tietenkin puhdistus. Suosittelemme tähän tottakai supersuosittua Moringa Cleansing Balm -puhdistustuotetta, joka ihanan pehmeä voidemainen puhdistaja. Tuote sisältää nimensä mukaisesti moringaa, joka on yksi Emma Hardien suosikkiainesosista ja löytyy useista merkin tuotteista - eikä syyttä. Moringa sisältää C- ja A-vitamiineja sekä kaliumia ja kalsiumia. Tuote puhdistaa ihosi tehokkaasti ja antaa samalla sille tärkeitä ravinteita.


Ravitse ihoasi.

Jatkaaksemme samalla linjalla, haluamme suositella lisää ihoa ravitsevia tuotteita. Hyvä kosteusvoide on hyvinvoivan ihon A ja O, ja meidän suosituksemme on Moisture Boost Vit C Cream. Tuote sisältää C-vitamiinia, joka on tehokas antioksidantti. C-vitamiinin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa, että se neutralisoi vapaita radikaaleja, tasoittaa ihon tekstuuria ja uudistaa ihosoluja. Jatka rutiinia Protect & Prime SPF30 -voiteella, joka sekä suojaa ihoasi UV-säteiltä että pohjustaa ihosi meikkiä varten.


Lisää rakkautta ihollesi.

Ihomme tarvitsee kuitenkin hoivaa myös päivän aikana. Kasvosuihke on täydellinen tapa pitää ihosi kosteutettuna päivän aikana. Plump & Glow Hydrating Facial Mist on Emma Hardien kasvosuihke, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoasi sekä tarjoaa samlla hehkua ja täyteläisyyttä. Tämä tuote kannattaa siis pitää mukana koko päivän. Kaipaako ihosi lisää hemmottelua? Mikset kokeilisi Puryfing Pink Clay Detox Mask -naamiota? Naamio puhdistaa iholta kaikki päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet ja on täydellinen tapa päättää päivä.

Osta tuotteet rutiiniin.

Suodatin
5 tuotetta
Emma Hardie Plump & Glow Hydrating Facial Mist (90ml)
Emma Hardie Purifying Pink Clay Detox Mask (50ml)
Emma Hardie Purifying Pink Clay Detox Mask (50ml)

47.90 € 47.90 € Ov-hinta 

0
Emma Hardie Moisture Boost Vit C Cream (50ml)
Emma Hardie Moisture Boost Vit C Cream (50ml)

58.90 € 58.90 € Ov-hinta 

0
Emma Hardie Protect & Prime SPF30 (50ml)
Emma Hardie Protect & Prime SPF30 (50ml)

54.90 € 54.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄