Ihonhoitosarja kosteutettuun ja hehkuvaan ihoon

Hehkua ja kosteutusta.

Kysymys, joka askarruttaa monia on, miten saa ihon hehkumaan. Vastaus on yksinkertainen. Nimittäin kosteuttavalla ja hehkua antavalla Lumière Essentielle -sarjalla Darphinilta. Tämä sarja on täynnä eteerisiä öljyjä ja takaa upean hehkuvan ja kosteutetun ihon. Lue lisää siitä, miten voit lisätä nämä tuotteet ihonhoitorutiiniisi ja saavuttaa haluama glown.

Juuri nyt saat 20% alennusta Darphin tuotteista. Kampanja on voimassa 26.4. asti.


Puhdistus.

Puhdistus on välttämätön osa ihonhoitorutiinia, mutta jos haluat saada ihosi hehkumaan on puhdistus entistäkin tärkeämpää. Saadaksesi ihosi hehkumaan on tärkeää poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet tehokkaasti. Illuminating Micellar Cleanser on gel-to-oil-to-milk miserallaaripuhdistaja. Tämä tuotekuvaus saattaa kuulostaa monimutkaiselta on tuote helppokäyttöinen. Eteeriset öljyt saavat meikin ja epäpuhtaudet sulamaan pois kasvoiltasi. Veteen sekoittuessa tuote saa ihanan maitomaisen koostumuksen.


Seerumi.

Seerumi on ihonhoitorutiinin vaihe, jossa aktiiviset ainesosat ovat usein erittäin tiivistetyssä muodossa. Illuminating Oil Serum on puhdistuotteen tavoin eräänlainen hybridi. Tässä tuotteessa on nimittäin myöskin eteerisiä öljyjä, mutta tällä kertaa kapseloidussa muodossa. Kapseloidut öljyt yhdistettynä hyaluronihappoon auttavat säilyttämään ihosi kosteustasapainon ja pitkässä käytössä ihosi näyttää kiinteämmältä, täyteläisemmältä ja upean hehkuvalta.


Kosteusvoide.

Olet varmaan tässä vaiheessa huomannut, että tämä sarjan tuotteista löydät paljon ihania eteerisiä öljyjä ja tämä pätee myös kosteusvoiteeseen. Illuminating Oil-gel Cream on kosteusvoide, josta löydät eteerisiä öljyjä tangeriinista, appelsiinista, nerolista, ruususta, ylang ylangista, seteeripuusta ja inkivääristä. Tämä kosteusvoide todella kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja sitä voi käyttää aamuin-illoin. Voide muuttaa koostumustaa levitettäessä ihanaksi öljyksi.


Kasvonaamio.

Joskus on ihanaa hemmotella ihoa hieman extra kosteutuksella. Tähän sopii täydellisesti Instant Purifying and Illuminating Mask, joka on kaksivaiheinen kasvonaamio, jonka voit lisätä ihonhoitorutiiniisi kerran viikossa. Levitä ensin mutanaamio ja anna sen vaikuttaa 5 minuutin ajan, jonka jälkeen voit huuhdella sen pois ja levittää sitten geelimäisemmän naamion, joka saa vaikuttaa kasvoilla muutaman minuutin kunnes voit hieroa tuotteen kasvoihin. Ihosi saa sekä tehopuhdistuksen että upean hehkun.

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Darphin Lumière Essentielle Oil Gel-Cream (50ml) Y
Darphin Lumière Essentielle Oil Gel-Cream (50ml)

56.20 € 74.90 € 74.90 € Ov-hinta 

0
Darphin Lumière Essentielle Oil Serum (30ml) Y
Darphin Lumière Essentielle Oil Serum (30ml)

65.20 € 86.90 € 86.90 € Ov-hinta 

0
Darphin Lumière Essentielle Instant Detoxing And Illuminating Mask 2 Step (50ml) Y
Darphin Lumière Essentielle Cleanser (125ml) Y
Darphin Lumière Essentielle Cleanser (125ml)

27.70 € 36.90 € 36.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄