Ihonhoitosuosikkeja Sisleyn valikoimasta

Mikä näistä tuotesarjoista on sinun suosikkisi?

Oletko yhtä ihastunut Sisley-tuotteisiin kuin me? Emme ihmettele, jos olet, sillä tämä ranskalainen luksusmerkki pitää sisällään monia kauneusfanaatikkojen suosikkituotteita, joihin on helppo ihastua. Merkin protfolioon kuuluu niin innovatiivista ihonhoitoa, trendikkäitä meikkejä kuin uniikkeja tuoksujakin, ja juuri siksi Sisley tunnetaankin takuuvarmana valintaina niin ammattilaisten kuin harrastelijoiden parissa. Olemme nyt koonneet omat suosikkimme Sisleyn valikoimasta alle. Tutustu näihin hypetettyihin tuotesarjoihin ja valitse oma suosikkisi.


Sisleÿa.

Ikonista ihonhoitoa jo 20 vuoden ajan. Sislÿa on ultimaattinen anti-aging tuotesarja, joka on nuorentanut useita käyttäjiä parin vuosikymmenen ajan. Tämän tuotesarjan salaisuus on nopeasti vaikuttavat ainesosat ja aktiiviset molekyylit, jotka yhdessä tarjoavat tehokkaita ihonhoitoratkaisuja nopeilla anti-aging vaikutuksilla. Suursuosikki Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge on saavuttanut jo kulttituotteen maineen. Haluatko häivyttää näkyviä ryppyjä, parantaa ihon kimmoisuutta ja lisätä hehkua ja kosteutta? Silloin tämä kosteusvoide on sinulle.


Black Rose.

Sisleyn valikoimasta löytyy tietenkin muitakin tehokkaita anti-aging ratkaisuja, kuten Black Rose -tuotesarja. Nämä tuotteet keskittyvät tekemään ihosta täyteläisen ja lisämään ihoon hehkua. Nämä ominaisuudet löytyvät muun muassa Black Rose Skin Infusion Cream -kosteusvoiteesta. Lisäksi tuotteessa on ihana, uniikki koostumus ja upea, lähes koukuttava tuoksu. Toinen suursuosikki sarjassa on Black Rose Precious Face Oil, jonka voit levittää ihollesi ennen kosteusvoidetta maksimoidaksesi vaikutuksen.


Phyto-Blanc.

Lisäksi haluamme esitellä tuotesarjan Phyto-Blanc. Ihomme altistuu päivittäin asioille, jotka saavat ihon luonnollisen tasapainon järkkymään. Esimerkiksi pigmenttiläiskät ovat merkki siitä, että ihon luontainen melaniinintuotanto on epätasapainossa ja synnyttää tummia läiskiä iholle. Phyto-Blanc -sarjasta löydät tuotteita, jotka häivyttävät pigmenttiläiskiä tehokkaasti. Brightening Daily Defense Fluid SPF50 toimii tehokkaana suojana sekä UV-säiteitä että vapaita radikaaleja vastaan samalla korjaten pigmenttiläiskiä ja lisäten hehkua.

Osta tuotteita.

Suodatin
17 tuotetta
Sisley Sisleÿa Le Teint
Sisley Sisleÿa Le Teint

133.90 € 133.90 € Ov-hinta 

0
Sisley Lightening Foaming Cleanser
Sisley Lightening Foaming Cleanser

110.90 € Ov-hinta 

0
Sisley Brightening Daily Defense Fluid SPF50
Sisley Ultra Lightening Mask
Sisley Ultra Lightening Mask

119.90 € Ov-hinta 

0
Sisley Lightening Toning Lotion
Sisley Lightening Toning Lotion

121.90 € Ov-hinta 

0
Sisley Sisleÿa Essential Skin Care Lotion
Sisley Sisleÿa l'Integral Anti-Age Extra-Riche
Sisley Sisleÿa l'Integral Anti-Age
Sisley Sisleÿa l'Integral Anti-Age

400.90 € Ov-hinta 

0
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream

168.90 € Ov-hinta 

0
Sisley Black Rose Facial Oil
Sisley Black Rose Facial Oil

184.90 € Ov-hinta 

0
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid

117.90 € Ov-hinta 

0
Sisley Black Rose Cream Mask
Sisley Black Rose Cream Mask

132.90 € Ov-hinta 

0

Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa. Lue lisää > >