Ihonhoitosuosikkeja Sisleyn valikoimasta

Mikä näistä tuotesarjoista on sinun suosikkisi?

Oletko yhtä ihastunut Sisley-tuotteisiin kuin me? Emme ihmettele, jos olet, sillä tämä ranskalainen luksusmerkki pitää sisällään monia kauneusfanaatikkojen suosikkituotteita, joihin on helppo ihastua. Merkin protfolioon kuuluu niin innovatiivista ihonhoitoa, trendikkäitä meikkejä kuin uniikkeja tuoksujakin, ja juuri siksi Sisley tunnetaankin takuuvarmana valintaina niin ammattilaisten kuin harrastelijoiden parissa. Olemme nyt koonneet omat suosikkimme Sisleyn valikoimasta alle. Tutustu näihin hypetettyihin tuotesarjoihin ja valitse oma suosikkisi.


Sisleÿa.

Ikonista ihonhoitoa jo 20 vuoden ajan. Sislÿa on ultimaattinen anti-aging tuotesarja, joka on nuorentanut useita käyttäjiä parin vuosikymmenen ajan. Tämän tuotesarjan salaisuus on nopeasti vaikuttavat ainesosat ja aktiiviset molekyylit, jotka yhdessä tarjoavat tehokkaita ihonhoitoratkaisuja nopeilla anti-aging vaikutuksilla. Suursuosikki Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge on saavuttanut jo kulttituotteen maineen. Haluatko häivyttää näkyviä ryppyjä, parantaa ihon kimmoisuutta ja lisätä hehkua ja kosteutta? Silloin tämä kosteusvoide on sinulle.


Black Rose.

Sisleyn valikoimasta löytyy tietenkin muitakin tehokkaita anti-aging ratkaisuja, kuten Black Rose -tuotesarja. Nämä tuotteet keskittyvät tekemään ihosta täyteläisen ja lisämään ihoon hehkua. Nämä ominaisuudet löytyvät muun muassa Black Rose Skin Infusion Cream -kosteusvoiteesta. Lisäksi tuotteessa on ihana, uniikki koostumus ja upea, lähes koukuttava tuoksu. Toinen suursuosikki sarjassa on Black Rose Precious Face Oil, jonka voit levittää ihollesi ennen kosteusvoidetta maksimoidaksesi vaikutuksen.


Phyto-Blanc.

Lisäksi haluamme esitellä tuotesarjan Phyto-Blanc. Ihomme altistuu päivittäin asioille, jotka saavat ihon luonnollisen tasapainon järkkymään. Esimerkiksi pigmenttiläiskät ovat merkki siitä, että ihon luontainen melaniinintuotanto on epätasapainossa ja synnyttää tummia läiskiä iholle. Phyto-Blanc -sarjasta löydät tuotteita, jotka häivyttävät pigmenttiläiskiä tehokkaasti. Brightening Daily Defense Fluid SPF50 toimii tehokkaana suojana sekä UV-säiteitä että vapaita radikaaleja vastaan samalla korjaten pigmenttiläiskiä ja lisäten hehkua.

Osta tuotteita.

Suodatin
16 tuotetta
Sisley Sisleÿa Le Teint
Sisley Sisleÿa Le Teint

150 € 150 € Ov-hinta 

0
Sisley Brightening Daily Defense Fluid SPF50 (50ml)
Sisley Ultra Lightening Mask (60ml)
Sisley Ultra Lightening Mask (60ml)

136 € 136 € Ov-hinta 

0
Sisley Lightening Toning Lotion (200ml)
Sisley Lightening Toning Lotion (200ml)

134 € 134 € Ov-hinta 

0
Sisley Sisleya Essential Skin Care Lotion (150ml)
Sisley Sisleya l'Integral Anti-Age Extra-Riche (50ml)
Sisley Sisleya l'Integral Anti-Ag (50ml)
Sisley Sisleya l'Integral Anti-Ag (50ml)

455 € 455 € Ov-hinta 

0
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream (50ml)
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream (50ml)

189 € 189 € Ov-hinta 

0
Sisley Black Rose Facial Oil (25ml)
Sisley Black Rose Facial Oil (25ml)

207 € 207 € Ov-hinta 

0
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid (15ml)
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid (15ml)

132 € 132 € Ov-hinta 

0
Sisley Black Rose Cream Mask (60ml)
Sisley Black Rose Cream Mask (60ml)

149 € 149 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄