Ihonhoitosuosikkimme Estée Lauderilta

Suosikkeja ihonhoitorutiiniin.

Estée Lauder on vuosien kuluessa lanseerannut useita tuotteita, jotka tunnetaan nyt ikoneina ihonhoidon saralla. Haluamme nyt jakaa kaikkien aikojen suosikkimme kanssasi, jotta sinäkin voit löytää uuden suosikkituotteen.


Iltarutiinin kulmakivi.

Advanced Night Repair Recovery Complex II, on monen ehdoton suosikkituote iltarutiiniin. Tämä seerumi ja muut Night Repair -sarjan tuotteet soveltuvat iltakäyttöön ja takaavat sen, että aamulla ihosi on pehmeä, nuorekas ja hehkuva. Me laskemme tämän tuotteen iltatuotteiden klassikkoihin ja jos et ole vielä sitä kokeillut, suosittelemme sitä lämpimästi.


Täyteläisyyttä ja eloisuutta.

Tässä on toinen ultimaattinen suosikkituote, nimittäin Estée Lauder Revitalizing Supreme Plus Cell Power Creme. Tämäkin tuote on tunnettu sen ikääntymisen merkkejä ehkäisevistä vaikutuksista. Voide sopii sekä aamu- että iltakäyttöön ja auttaa ihoa saavuttamaan tehokkaamman kollageenintuotannon. Lopputuloksena saat tasaisemman, kimmoisamman ihon, jossa on vähemmän ryppyjä ja juonteita.


Ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin.

Saatat nyt ajatella, että tuotevinkkimme ovat hieman yksipuolisia, koska suosituksemme ovat tähän mennessä olleet anti-age painotteisia. Mutta, tämä tuote sopii niillekin, joilla ikääntyminen ei vielä näy iholla, mutta jotka haluavat ehkäistä ne ensimmäisetkin ikääntymisen merkit. Siis DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15, joka sitä paitsi kosteuttaa ihoa, jopa 24 tunnin ajan. Voit valita omalle ihotyypillesi sopivan vaihtoehdon.

Osta suosikkeja.

Suodatin
3 tuotetta
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

alk.56.20 € alk.63 € alk.74.90 € Ov-hinta 

15
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15 N/C (30ml) Y
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15 N/C (30ml)

28.40 € 29 € 37.90 € Ov-hinta 

0
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15
Normal/Combinated (50ml) Dry (50ml)
Y
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15

42.70 € 56.90 € 56.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄