Ihonhoitovinkit talveen

Taistele talvipakkasia vastaan.

Ihosi joutuu kestämään paljon talven kovan kylmyyden aikana. Talvi altistaa suuremmille lämpötilanvaihteluille ja ihomme kuivuu nopeammin kuivan sisäilman vuoksi. Tulos? Ihostasi tulee kuiva, herkkä ja ärtyisä. Myös ihottumat ja muut ihon tulehdustilat lisääntyvät usein talvella. Olemme siksi koonneet listan tuotteita Akademiklinikeniltä, jotka vaikuttavat tasapainottamalla ihoa ja taistelemalla talven kylmyyttä vastaan. Alla kerromme lisää.


Seerumi.

Seerumit ovat tunnetusti tiivistettyjä ja tehokkaita ihonhoitoratkaisuja. Valitse siksi seerumisi huolella. Pure Lift Serum vaikuttaa kosteuttaen ja on täydellinen tuote tähän vuodenaikaan. Kiitos peptidien ja niasiiniamidin, vähentää tuote myös näkyvästi ryppyjä ja lisää ihosi kimmoisuutta.


Kasvoöljy.

Iho voi talvella tuntua väsyneeltä ja värittömältä. Silloin on tärkeää yrittää lisätä ihoon hohtoa. Pure Glow Oil tekee juuri sen. Koska öljy sisältää C-vitamiinia, voit odottaa tuloksena sekä väriltään että rakenteeltaan tasaisempaa ihoa. Öljy luo iholle myös suojakerroksen, mikä on täydellinen ominaisuus kun iho tuntuu menettäneen tasapainonsa.


Kosteusvoide.

Päätä ihonhoitorutiinisi kosteusvoiteella. Saatat tarvita kylmän sään aikana hieman rasvaisemman kosteusvoiteen, minkä vuoksi suosittelemme Cure Recovery Creme -voidetta. Tuhti ja ravitseva voide pehmentää ihoa ja palauttaa tasapainon stressistä, kuivuudesta ja ärtyneisyydestä.

Osta Akademiklinikenin tuotteita.

Suodatin
3 tuotetta
Akademikliniken Cure Recovery Cream (50ml) Y
Akademikliniken Cure Recovery Cream (50ml)

55.40 € 71 € 73.90 € Ov-hinta 

0
Akademikliniken Pure Glow Oil (30ml) Y
Akademikliniken Pure Glow Oil (30ml)

82.40 € 109.90 € 109.90 € Ov-hinta 

0
Akademikliniken Pure Lift Serum (50ml) Y
Akademikliniken Pure Lift Serum (50ml)

62.90 € 79 € 83.90 € Ov-hinta 

1

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄