Ihotyypillesi sopiva kosteusvoide

Löydä täydellinen kosteusvoide ihotyypillesi.

Ihonhoito voi joskus tuntua oikealta viidakolta. Etenkin oikean kosteusvoiteen löytäminen saattaa aiheuttaa päänvaivaa - ainakin jos meiltä kysytään. Kosteusvoiteen tulee sopia sekä ihotyypillesi että sisältää ominaisuuksia, jotka hoitavat ongelma-alueitasi. Haluamme auttaa sinua löytämään oikean tuotteen, ja siksi olemmekin listanneet tuotteita Dermalogicalta, joiden joukosta löydät varmasti täydellisen tuotteen juuri sinulle.


Normaali iho.

Onko ihosi kohtuullisen ongelmaton? Se ei tunnu rasvaiselta eikä kuivalta, vaan on tasapainossa ja vältyt suuremmilta iho-ongelmilta. Silloin sinulla on normaali iho. Normaalille iholle suosittelemme Skin Smoothing Cream -kosteusvoidetta. Tämä voide on kevyt ja auttaa ihoasi säilyttämään tasapainon. Voiteella on kosteuttava vaikutus, joka kestää jopa 48 tuntia, ja se suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä.


Rasvoittuva iho.

Jos sinulla taas on rasvaisempi iho, joka alkaa herkästi kiiltää päivän aikana ja kärsit mustapäistä ja laajentuneista ihohuokosista, saatat tarvita pehmentävää kosteusvoidetta. Rasvoittuvalle iholle suosittelemme öljytöntä Active Moist -voidetta. Kevyt kosteusvoide ehkäisee ihon pintakuivuutta ja kiiltoa. Tuote sopii täydellisesti iholle, joka rasvoittuu herkästi ja kaipaa kosteutta.


Kuiva iho.

Jos ihosi taas kärsii kuivuudesta, (ongelma, joka on tavallisempi kylminä vuodenaikoina) haluamme jakaa vinkkimme myös kuivalle iholle. Ota apuun Intensive Moisture Balance, joka kosteuttaa ihoa syvältä ja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta, jotta ihosi vastustuskyky paranee ja kosteus säilyy ihossa pidempään.


Ikääntyvä iho.

Onko ihollasi alkanut näkyä ikääntymisen merkkejä? Tällöin voi olla aika ottaa käyttöön kosteusvoide, joka kamppailee ihon ikääntymistä vastaan. Super Rich Repair -kosteusvoide stimuloi ihon kollageenintuotantoa. Kollageenintuotannon väheneminen iän myötä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä kuten kimmoisuuden ja kiinteyden menettämistä. Tämä voide auttaa palauttamaan ihoosi nuorekkuutta ja eloa.

Osta tuotteita.

Suodatin
3 tuotetta
Dermalogica Skin Smoothing Cream
50ml 100ml 15ml
Dermalogica Skin Smoothing Cream

alk.15.10 € alk.16 € alk.17.90 € Ov-hinta 

11
Dermalogica Intensive Moisture Balance
100ml 50ml 15ml
Dermalogica Intensive Moisture Balance

alk.15.90 € alk.16 € alk.18.90 € Ov-hinta 

5
Dermalogica Super Rich Repair (50ml)
Dermalogica Super Rich Repair (50ml)

73 € 96.90 € Ov-hinta 

4

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄