Kasvonaamioita hemmotteluun

Parhaat kasvonaamiot.

Kiinnostaisiko sinua lisätä arkeen pientä luksusta? Jos kaipaat hemmottelua, haluamme nyt tarjota sinulle muutaman vinkin. Yksi kaikkein ihanimmista tavoista hemmotella itseään kotona on kasvonaamio. Haluammekin siksi jakaa nyt parhaat vinkkimme kasvonaamioista, joita sinunkin kannattaa kokeilla.


Edible Beauty.

Mikä olisi ylellisempää kuin kuohkea vaaleanpunainen mousse? Emme siis puhu jälkiruoasta vaan & Sleeping Beauty Purifying Mousse -kasvonaamiosta. Levitä tämä kasvonaamio kasvoillesi juuri ennen kuin menet nukkumaan ja aamulla ihosi hehkuu. Naamio tasoittaa ihon talintuotantoa ja sopii täydellisesti akneherkälle iholle.


OSKIA Skincare.

Tämä kasvonaamio on voittanut useita palkintoja. Renaissance Mask nopeuttaa solujen uusiutumisprosessia, lopputuloksena hehkuva ja nuorekkaan näköinen iho. Tämä kuoriva kasvonaamio levitetään kuivalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10-20 minuutin ajan, jonka jälkeen voit hieroa tuotteen kasvoihin. Hierontavaiheessa voit lisätä hieman vettä, jolloin naamion koostumus muuttuu maitomaiseksi.


Sjö Skin.

Viimeisenä haluamme kertoa maagisesta Happy Honey Mask -naamiosta. Kuten nimi kertoo, naamio sisältää hunajaa, jonka lisäksi siitä löytyy ainoastaan viisi muuta ainesosaa. Tämä naamio sopii täydellisesti sinulle, jos haluat rauhoittaa ärtynyttä ihoa, poistaa epäpuhtauksia, lisätä hehkua ja vahvistaa ihon rakenteita. Upea naamio, jolla on paljon upeita ominaisuuksia

Osta kasvonaamioita.

Suodatin
3 tuotetta
SJÖ SKIN Happy Honey Mask (60ml) Y
SJÖ SKIN Happy Honey Mask (60ml)

48.90 € 48.90 € Ov-hinta 

0
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml) Y
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml)

56.90 € 71 € 75.90 € Ov-hinta 

0
Edible Beauty & Sleeping Beauty Purifying Mousse (50ml) Y
Edible Beauty & Sleeping Beauty Purifying Mousse (50ml)

46.90 € 46.90 € Ov-hinta 

0
EKO

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄