Kesähiukset purkissa

Kesähiukset purkista.

Ihanan rennot laineet hiuksissa ovat kesäisintä mitä tiedämme! Näin keväällä kylmä merivesi tuo omat haasteensa tyylin luomiseen. Suosikkimerkki R+Co on juuri sopivasti lanseerannut muotoiluvoiteen, joka antaa hiuksille rakennetta ja luo täydellisen rantalookin hetkessä.

Huomasitko, että juuri nyt saat R+Co High Dive Moisture + Shine Creme (50ml) -tuotteet kaupan päälle, kun ostat kaksi R+Co-tuotetta. Lue vinkkimme ja luo täydellinen beach waves -tyyli jo huhtikuussa
.


Aurinko, tuuli ja vesi.

R+Co-uutuus Sand Castle Dry Texture Cream on kevyt muotoiluvoide, joka tuo auringon, hiekan, meren ja tuulen henkäyksen hiuksillesi. Superhelposti levittyvä voide on ehdoton suosikki: hiero voidetta sormissasi ja leivitä hiuksiisi. Voide imee myös ylimääräistä öljyä hiuksistasi ja on paras valinta pesua seuraavana päivänä, kun haluat raikastaa kampaustasi.


Beach Waves Light.

Jos et halua täysin full-on beach lookia, on kevyempi Death Valley-kuivashampoo nopein tapa tuoda hiuksille volyymia ja tuuheutta. Sopii mainiosti kaikille Brigitte Bardot-inspiroiduille kampauksille. Ihana kesäinen tuoksu vie ajatukset heti valkoisille rannoille, kookosjuomiin ja hiekkaan upotettuihin varpaisiin.

R+Co.

Suodatin
2 tuotetta
R+Co Sand Castle Dry Texture Creme (62g)
R+Co Sand Castle Dry Texture Creme (62g)

31.90 € 31.90 € Ov-hinta 

0
 R+Co Badlands Dry Shampoo Wax (62g)
R+Co Badlands Dry Shampoo Wax (62g)

31.90 € 31.90 € Ov-hinta 

0