Editor's choice / Kesäistä hehkua

Kesäistä hehkua

Kesäiho tarkoittaa hehkua.

Flawless skin with extra glow? MAC Cosmetics -tuotteilla luot upean kesätyylin. Luo luonnollisen hehkuva pohjameikki tai laita kaikki peliin ja lisää upeaa kimallusta pohjustusvoiteella tai highlighter-korostajalla. Ethän unohda kiinnittää meikkiäsi, jotta se kestää koko päivän. Lue alta vinkkimme.


Hehkua pohjameikkiin.

Aloita kesälookisi hehkua antavalla meikkivoiteella. Meidän suosikkimme on Mineralize Moisture SPF15 Foundation, joka kosteuttaa ja suojaa ihoasi ja saa sen hehkumaan. Peitä sen jälkeen juonteet ja rypyt Mineralize Concealer -peitevoiteella, joka kestää jopa 8 tunnin ajan ja antaa iholle kauniin satiinisen lopputuloksen.


Lisää hehkua.

Jos toivot vielä enemmän hehkua, kutsumme mukaan ystävämme highlighterin ja strobe creamin. Jos etsit voidemaista korostajaa, on Extra Dimension Skinfinish, loistava valinta, se sulautuu ihoon kauniisti saaden kasvosi loistamaan. Strobe Cream sopii käytettäväksi pohjustajana ja, arvasit oikein, sen kimaltavat partikkelit tuovat kasvoillesi vieläkin lisää hehkua.  den smälter in i huden och ger ett helt fantastiskt glow. är perfekt att använda som primer och innehåller skimrande partiklar som, du gissade det, förser huden med intensiv lyster.


Kiinnityssuihke.

Nyt kun olet luonut upean meikin upealla hehkulla, haluamme meikin tietenkin kestettävä koko päivän. Helpoin tapa on luonnollisesti kiinnistyssuihke. Prep+Prime Fix+ on ehdoton valinta. Supersuosittu suihke korjaa meikkisi ja kosteuttaa ihoasi. Näin kesällä on sopiva aika kokeilla juuri lansteerattua Prep+Prime Fix+ -suihketta aurinkosuojalla tai kesäisen tuoksuisia matkakokoisia suihkeita!

MAC Cosmetics.

Suodatin
8 tuotetta
Mac Cosmetics Prep + Prime Fix +
Original Coconut Rose Lavender
Y
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix +

20 € Ov-hinta 

5
MAC Cosmetics Strobe Cream Sized To Go Y
Mac Cosmetics Mineralize Moisture SPF 15 Foundation
Nc 20 Nc 30 Nw 25 Nc 42 Nw13 Nc44 Nw18 Nc 40 Nc 37
Y
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ SPF 30 Sun Spray Y
Mac Cosmetics Mineralize Concealer
Nw20 Nc20 Nc15 Nw25 Nc30 Nc25 Nc35 Nc45 Nc42 Nw30 Nw15 Nw35
Y
MAC Cosmetics Mineralize Concealer

21.50 € Ov-hinta 

0
Mac Cosmetics Extra Dimension Skinfinish
Y
Mac Cosmetics Strobe Cream
Goldlite Pinklite Peachlite Silverlite Redlite
Y
MAC Cosmetics Strobe Cream

35 € Ov-hinta 

1
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix + Sized To Go Y