Kesärutiini Estée Lauderilta

Näin luot kesäisen ihonhoitorutiinisi.

Mitä toivomme kesäiseltä ihonhoidolta? Tietenkin kosteuttavia ja suojaavia tuotteita, jotka ovat koostumukseltaan kevyitä. Myös meikkipohjan tulisi olla hengittävä ja pysyä raikkaana koko kesäpäivän ajan. Jos mieltäsi askarruttaa, millaisilla tuotteilla luot täydellisen kesärutiinin, meillä on siihen nyt vastaus! Olemme koonneet parhaat vinkkimme kesäiseen ihonhoitoon ja meikkiin alle. Lue siis lisää ja löydä oma kesärutiinisi.


Hyvä alku päivälle.

Miltä kesärutiini siis näyttää? Jos meiltä kysytään, aloittaisimme rutiinin hellävaraisella kuorinnalla, jotta ihosolujen uusiutumisprosessi vauhdittuu ja ihosi saa uutta hehkua. Suosittelemme tähän Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner -kasvovettä. Tämän jälkeen kannattaa kosteuttaa ihoa DayWear Anti-Oxidant Creme SPF15 -päivävoiteen avulla. Syy, miksi suosittelemme juuri tätä päivävoidetta on, että se sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta sekä tietenkin suojakertoimen, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta.


Pohjameikki kaikkiin tarpeisiin.

Täydellinen pohjameikki on toivottu tuttava kaikkiin vuodenaikoihin, mutta kesäkuukausina saatat tarvita kevyempää pohjameikkiä, joka peittää sopivasti, mutta antaa ihosi hengittää. Suosittelemme kevyeen meikkiin DayWear Sheer Tint Release SPF15 -tuotetta, joka on erittäin kevyt sävytetty kosteusvoide. Jos haluat valita hieman peittävämmän tuotteen, kokeile Futurist Hydra Rescue SPF45 -meikkivoidetta, jonka lopputulos on kevyt, mutta keskivahvasti peittävä. Lopuksi, ota meikkirutiiniisi mukaan Double Wear Instant Fix 24h Concealer, joka on kevyt, mutta peittävä peitevoide, jolla saat ihosi hehkumaan.


Älä unohda iltarutiinia.

Auringossa vietetyn ajan jälkeen on tärkeää pitää extrahyvää huolta ihostasi illalla. Kun nyt puhutaan Estée Lauderista ja iltarutiineista, täytyy tietenkin mainita Advanced Night Repair-tuotesarja. Tämä ihonhoitosarja auttaa uudistamaan, vahvistamaan ja kosteuttamaan ihoasi yön aikana, jotta voit herätä aamulla heleään ja nuorekkaaseen tunteeseen ihollasi. Toinen hyvä vinkki on Nightwear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme, joka sisältää päiväversionsa tapaan antioksidenttaja, jotka tasapainottavat ihoa ja auttavat sitä palautumaan. Nämä ja muut ihanat Estée Lauder -kesätuotteet löydät alta.

Osta tuotteita.

Suodatin
8 tuotetta
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
4W1 Honey Bronze
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

39.10 € 47.90 € 47.90 € Ov-hinta 

40
Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Spf 45
Estée LauderEstee Lauder Futurist Hydra Rescue Spf 45

39.10 € 48.90 € 48.90 € Ov-hinta 

2
Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF 15 (50ml) Y
Estée Lauder Double Wear Instant Fix 24 Hour Concealer
Estée Lauder Double Wear Instant Fix 24 Hour Concealer

25.50 € 31.90 € 31.90 € Ov-hinta 

1
Estée Lauder Nightwear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme (50ml)
Estée Lauder Nightwear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme (50ml)

49.50 € 60.90 € 60.90 € Ov-hinta 

1
Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner (200ml) Y
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15 N/C (30ml) Y
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15
Normal/Combinated (50ml) Dry (50ml)
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15

45.50 € 56.90 € 56.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄