Kiiltävät ja vahvat hiukset

Stailaa hiuksesi hehkuviksi.

Muotoile hiuksesi vahingoittamatta niitä. Bumble and bumble -merkin uutuussarja takaa sen, että voit hyvällä omatunnolla lämpöstailata hiuksesi uhraamatta hiusten laatua. Lisäksi saat hiukset jotka hohtavat. Uutuudet sisältävät muun muassa Honey Protective Complex ja Bond-Building Technology -ominaisuudet. Selkokielellä sanottuna tuotteet siis ravitsevat hiuksiasi antaen niille upean kiillon ja sileyden samalla korjaten ja vahvistaen hiusten rakenteita. Saat siis terveet hiukset, jotka myös näyttävät hyvinvoivilta. Kerromme lisää uudesta Glow-sarjasta Bumble and bumblelta alla.


Vahvista sidoksia.

Damage control! Korjaa vaurioituneet hiuksesi ja vahvista hiustesi sidoksia Glow Bond-Building Styler -muotoilutuotteella. Lämpösuojaava muotoilutuote, joka levitetään märkiin hiuksiin ennen föönausta tai lämpömuotoilua. Tämä monikäyttöinen tuote tekee hiuksistasi sileät ja kiiltävät.


Säästä aikaa.

Tuote, joka tekee hiuksistasi silkinpehmeät, sileät ja suojaa sekä lämmöltä että UV-säteiltä. Glow Blow Dry Accelerator on kaiken tämän lisäksi, nopettaa hiusten kuivumista hiustenkuivaajalla. Suihkuta tuotetta märkiin hiuksiin juurista latvoihin ja aloita föönaus. Hiuksesi kuivuvat silmänräpäyksessä.


Suojaa hiuksesi.

Aina et välttämättä käy suihkussa juuri ennen hiusten stailaamista. Monet lämpösuojat täytyy levittää märkiin hiuksiin, mutta poikkeuksia tähänkin löytyy. Esimerkiksi Glow Thermal Protection Mist on tällainen poikkeus. Suihke, joka levitetään kuiviin hiuksiin ja joka sekä suojaa hiuksiasi lämpökäsittelyltä että elävöittää hiuksia pesukertojen välissä.

Tutustu uutuuksiin.

Suodatin
tuotetta

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄