Kohota ihosi kuntoa

Kohota ihosi kuntoa.

Olisiko aika alkaa treenata? Ja nyt emme tarkoita mitään aerobicjumppaa, vaan puhumme tietenkin ihotreenistä. FOREOn uusin lanseeraus on kasvohoito, joka aktivoi kasvojen ja kaulan lihaksia tehden niistä kiinteämmät ja ihosta kimmoisamman. Tällainen treenihän sopii meille erinomaisesti. Kerromme alla lisää BEAR ja BEAR mini -laitteista, jotka löytyvät nyt valikoimastamme.


Näin se toimii.

Millaisesta kasvotreenistä on kyse? Laite tuottaa mikrosähkövirran, joka muotoilee kasvojasi intensiivisesti. Sinun ei kuitenkaan tarvitse pelätä sähköiskuja, sillä tuote sisältää patentoidun Anti-Shock System -teknologian, joka mittaa ihon resistenssiä ja mukauttaa sähkövirran intensiteetin niiden mukaan. Eikö kuulostakin aika fiksulta?


Kaksi vaihtoehtoa.

Löydät tämä uutuuden kahdessa eri koossa. Suuremmassa laitteessa on enemmän asetuksia ja se sopii erinomaisesti niin pienempien alueiden täsmähoitoon kuin koko kasvoille. Pienempi laite taas sopii paremmin juuri täsmähoitoon. Muista aina käyttää laitteen kanssa johtavaa seerumia, geeliä tai voidetta. Me suosittelemme FOREOn omaa Serum Serum Serum -tuotetta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tutustu FOREO Bear -laitteisiin.

Suodatin
1 tuotetta
FOREO BEAR Fuchsia Y
FOREO BEAR Fuchsia

299 € 344.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄