Kosteuttavaa tehoa 100 tunnin ajan

Kosteuttavaa tehoa 100 tunnin ajan.

On vihdoin aika hyvästellä kuiva ja kiristävä iho! Kuivan ihon pelastus löytyy Cliniquen valikoimasta Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator -tuotteen muodossa. Tämä bestseller-kosteusvoide on saanut uuden parannetun version, joka antaa intensiivistä kosteutusta välittömästi ja jopa 100 tunnin ajan. Kerromme nyt lisää uutuudesta alla.


100 tunnin kosteutusta.

Tuotteen koostumus on ihanan kevyt ja geelimäinen, ja se imeytyy ihoon nopeasti penetroituen ihon syvimpiin kerroksiin asti. Aktiivisten ainesosien joukosta löydät muun muassa aloe vera biofermentaattia, joka tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa, sekä hyaluronihappoa, joka vaikuttaa intensiivisesti kosteuttaen ja tasoittaen ryppyjä ja juonteita. Kaksivaikutteinen teknologia, Moisture Holding Super Matrix, aktivoi ihon kosteutta sitovat ominaisuudet.


Monitoiminen kosteusvoide.

Voit käyttää Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator aamuin-illoin puhdistetulla iholla. Tuotetta voidaan käyttää myös highlighterina meikin päällä luonnollisen hehkun aikaansaamiseksi. Taputtele pieni määrä voidetta kasvojen korkeimmille kohdille. Muita käyttötarkoituksia tuotteelle voivat olla: 5 minuutin kasvonaamio, kuivien kynsinauhojen kosteuttaja, pörröisten hiusten tasoittaja tai vartalovoide etenkin kuivien kyynärpäiden tai polvien hoitoon.

Osta uutuustuote.

Suodatin
1 tuotetta
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator
15ml 30ml 50ml
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator

alk.6 € alk.8.90 € alk.8.90 € Ov-hinta 

0
New

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄