Kuorinta Kérastaselta

Kuorinta Kérastaselta.

Syväpuhdista hiuksesi kuorimalla pois ylimääräinen tali ja muut partikkelit. Myös muotoilutuotteet jäävät usein hiuksiin tavallisella shampoolla pesun jälkeen. Siksi vinkkaamekin nyt kahdesta kuorintatuotteesta Kérastaselta, jotka korvaavat tavallisen shampoosi ja tarjoavat syväpuhdistavat elämyksen. Alla kerromme lisää näistä Kérastasen tuotteista.


Mitä se tekee?

DNämä kaksi kuorintaa toimivat hieman eri tavoin. Scrub Apaisant sopii herkemmälle hiuspohjalle ja on täydellinen sinulle, joka kärsit hilseestä ja kuivasta hiuspohjasta. Scrub Energisant taas sopii hyvin rasvaiselle hiuspohjalle sen syväpuhdistavien ominaisuuksien vuoksi. Saat hiuksesi pysymään puhtaina pidempään.


Miten sitä käytetään?

Kuorinta levitetään märkiin hiuksiin, pähkinänkokoinen määrä riittää koko tukkaan. Ala varovasti hieroa tuotetta hiuspohjaan ja lisää vettä, jotta tuote alkaa vaahtoutua. Huuhtele sitten hiukset huolellisesti vedellä. Muista myös latvat! Voit käyttää kuorinnan jälkeen latvoihin lempihoitoainettasi. Kuorintaa ei tarvitse käyttää joka pesun yhteydessä vaan noin kerran viikossa riittää.

Löydä kuorinnat Kérastaselta.

Suodatin
2 tuotetta
Kerastase Fusio Scrub Purifying (250ml) Y
KérastaseKerastase Fusio Scrub Purifying (250ml)

53.90 € 53.90 € Ov-hinta 

0
Kerastase Fusio Scrub Soothing (250ml) Y
KérastaseKerastase Fusio Scrub Soothing (250ml)

49 € 53.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄