Kuoriva naamio Dermalogicalta

Uutta Dermalogicalta.

Palauta ihosi tasapaino kesän koettelemusten jälkeen. Dermalogican uutuus tarjoaa kaksi ominaisuutta yhdessä tuotteessa: kuorinnan ja kosteutuksen. Kerromme nyt lisää nopeavaikutteisesta Hydro Masque Exfoliant -kasvonaamiosta, joka löytyy nyt valikoimastamme.


Kuoriva naamio.

Niin paljon voi tapahtua vain viidessä minuutissa. Siinä ajassa voit nimittäin saavuttaa kuoritun ja kosteutetun ihon. Sen enempää aikaa et tarvitse saavuttaaksesi tuloksia tällä uutuustuotteella. Levitä Hydro Masque Exfoliant pyörivin liikkein kasvoille kunnes tuotteessa olevat kapselit ovat sulaneet ihoon ja kuorinta aktivoituu. Anna tuotteen vaikuttaa 5 minuutin ajan ja huuhtele pois.


Sileä, kosteutettu ja heleä iho.

Lopputuloksena saat sileämmän ja tasaisemman ihon, jonka kosteustasapaino on palautunut luonnolliselle tasolle. Voit kiittää tästä bambua, joka on tehokas mutta hellävarainen kuoriva ainesosa sekä keltahytykkäsientä, joka antaa iholle runsaasti kosteutusta, antioksidantteja ja D-vitamiinia. Löydät tuotteesta myös phytolipidejä ja sokerijuurikasta, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta.

Osta uutuustuote nyt.

Suodatin
1 tuotetta
Dermalogica Hydro Masque Exfoliant (50ml)
Dermalogica Hydro Masque Exfoliant (50ml)

51 € 61 € 68.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄