Lancôme, je t'aime

Lancôme, je t’aime.

Tänä keväänä Lancôme vie meidät matkalle keväiseen Pariisiin. Lähde kanssame Café Bonheuriin ja ihastu kauniisiin pastellisävyihin ja löydä romanttinen lookisi aidon ranskattaren tavoin. C’est trés bien, vai mitä?


Eyes that sparkle.

GOvatko pastellisävyt juttusi? Oui, oui et oui! Lancôme Café Bônheur Glitter Eye Palette 01 on täynnä ihania vaaleanpunaisia ja neutraaleja pastellisävyjä, jotka luovat kimaltavan katseenkääntävän silmämeikin. Mukana tulee myös luomivärisivellin, eli tämä paletti on todella prêt-à-porter.


Lips that match.

Mitä tähän silmämeikkiin yhdistäisi? Yhteensopivat huulet bien sûr! Lancômen klassikkohuulipuna L’Absolu Rouge on saanut uusia sävyjä juuri sopivasti, kun terassit alkavat jälleen täyttä elämästä ja auringosta. Rakastatko pastellisävyjä ja glitteriä? Sitten tämän kevään trendit ovat kuin tehtyjä sinulle!


Nail that combo.

Hattutemppu! Nyt kun silmät ja huulet ovat valmiit, tarvitaan enää yhteensopivat kynnet! Arvasit oikein, kynsilakka on myös ihanan pastellisävyinen ja kimaltava. Pehmeä vaaleanpunainen sövy yhdistettynä kullankimaltavaan glitteriin. Lancôme Le Vernis asettaa todellakin sirkumfleksin o:n päälle tässä lookissa.

Lancômen kevätlook.

Suodatin
tuotetta