Lancôme vastaa kysymyksiisi

Vastauksen polttaviin kysymyksiisi.

Ymmärrämme, että joskus ihonhoidosta lukiessa saattaa herätä kysymyksiä. Esimerkiksi siitä, miten tuotetta käytetään, mitä ainesosia se sisältää, miten ne ainesosat vaikuttavat ihoosi ja mille ihotyypille se tarkoitettu. Lancôme on auttanut meitä vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin ihonhoidosta, jotta sinun ei tarvitse enää ihmetellä.


Miksi käyttää seerumia?

Seerumi on kevyempää kuin päivä- tai yövoide, mutta sisältää useimmiten suuremman pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Seerumi imeytyy kevyen koostumuksensa ansiosta syvälle ihohuokosiin, mikä tehostaa sen vaikutusta ja auttaa valmistamaan ihon ihonhoitorutiinin seuraaville vaiheille. Meidän seerumisuosituksemme on ikoninen Advanced Génifique Serum. Seerumi sisältää seitsemän pre- ja probiootin ydistelmän sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Pre- ja probioottien ansiosta seerumi tasapainottaa ihon microbiomia. Seerumi lisää ihosolujen uudistusmista, mikä saa ihosi näyttämään nuoremmalta, tasaisemmalta ja hehkuvammalta.


Ihossani alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä, mitä teen?

Se riippuu täysin siitä, millaisia ikääntymisen merkkejä ihollasi ilmenee. Pienet juonteet ovat yleensä merkki tulevista rypyistä. Joskus juonteiden häivyttämiseen riittää kosteuttaminen, mutta monessa tapauksessa voi olla aika alkaa käyttää anti-aging ihonhoitoa. Toinen tavallinen ikääntyvän ihon merkki on pigmenttiläiskien syntyminen, joka johtuu usein liiallisesta auringolle altistumisesta sekä hormoonimuutoksista. Täydellinen tuote sekä ryppyjen ehkäisemiseen että pigmenttiläiskien hoitoon on Renergie Multilift Ultra, jonka voit hankia joko suojakertoimella tai ilman. Ihostasi tulee kiinteämpi, täyteläisempi ja sileämpi ja ihonsävysi tasoittuu.


Mitä voin tehdä, jotta ihostani tulisi täyteläisempi?

Yksi tyypillinen ikääntymisen merkki on, että iho alkaa menettää volyymiaan. Toisin sanoen, kun estrogeenitasomme laskee iän myötä, ihosolujen tuotanto vähenee ja iho voi alkaa löystyä ja roikkua. Tämä hidastaa myös hyaluronihapon ja lipidien tuotantoa ihossa, mikä aiheuttaa kuivumista ja kosteuden nopeampaa katoamista ihosta. Ihosta tulee ohuempi, alttiimpi rypyille ja kasvonpiirteemme eivät korostu yhtä selkeästi. Renergie Multi-Glow on täydellinen tuote, jos haluat lisätä ihosi täyteläisyyttä ja tuoda siihen lisää kiinteyttä ja eloa. Tästä voiteesta tekee erityisen se, että se sisältää schisandrauutetta, joka jättää iholle kauniin, ruusuisen hehkun ja kosteuttaa ihoa syvältä.


Ihoni tuntuu herkältä kesän jälkeen, miten voin rauhoittaa ihoani?

Lämmin sää tuo monessa meissä esiin sisäisen auringonpalvojamme. Monet käyttävät kuitenkin aivan liian vähän aurinkovoidetta, mikä aiheuttaa ihoärsytystä, punoitusta ja ihon kuivumista. Jos ihosi on vaurioitunut auringossa, on erittäin tärkeää välttää liian voimakkaita tuotteita ja sen sijaan keskittyä rauhoittaviin ja korjaaviin tuotteisiin. Tähän suosittelemme Hydra Zen -sarjan tuotteita. Hydra Zen nimi kertoo jo, mitä voit odottaa tältä tuotesarjalta – kosteuttavaa ja rauhoittavaa ihonhoitoa. Tuotteet antavat iholle myös raikasta hehkua ja tuotteita löytyy monenlaisiin ihon tarpeisiin. Tuotesarjasta löytyy: geelivoide, kosteusvoide, kosteusvoide SPF-suojakertoimella ja ‘rich creme’ sekä kuivalle iholle että yövoiteena.

Osta tuotteita.

Suodatin
13 tuotetta
Lancôme Advanced Genifique Serum
30ml 50ml 75ml 115ml
Lancôme Advanced Genifique Serum

alk.62 € alk.62 € alk.82.90 € Ov-hinta 

1
Lancôme Rénergie Multi-Glow Recovery Night Cream (50ml)
Lancôme Hydrazen Day Cream (50ml)
Lancôme Hydrazen Day Cream (50ml)

41 € 54 € 55.90 € Ov-hinta 

0
Lancôme Hydra Zen Neurocalm Eye Cream (15ml)
Lancôme Hydra Zen Neurocalm Eye Cream (15ml)

36 € 42 € 48.90 € Ov-hinta 

0
Lancôme Hydra Zen Gel Cream (50ml)
Lancôme Hydra Zen Gel Cream (50ml)

41 € 42 € 55.90 € Ov-hinta 

0
Lancôme Rénergie Multi Glow Day Cream (50ml)
Lancôme Rénergie Multi Glow Day Cream (50ml)

62 € 80 € 82.90 € Ov-hinta 

0
Lancôme Prep & Hydrate Primer (25ml)
Lancôme Prep & Hydrate Primer (25ml)

31 € 36 € 41.90 € Ov-hinta 

0
Lancôme Hydra Zen Night Cream (50ml)
Lancôme Hydra Zen Night Cream (50ml)

47 € 50 € 63.90 € Ov-hinta 

1
Lancôme Hydra Zen Day Cream SPF 15 (50ml)
Lancôme Hydra Zen Day Cream SPF 15 (50ml)

41 € 42.90 € 55.90 € Ov-hinta 

0
Lancôme Renergie Multi-Lift Ultra Cream
Lancôme Renergie Multi-Lift Ultra Cream

69 € 80 € 92.90 € Ov-hinta 

0
Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20 (50ml)
Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20 (50ml)

69 € 75.90 € 92.90 € Ov-hinta 

0
Lancôme Hydra Zen Day Cream (50ml)
Lancôme Hydra Zen Day Cream (50ml)

46 € 62 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄