Lancômen romanttinen kevätlook

Sano bonjour keväälle.

Aurinko ei ehkä paista vielä kirkkaalta taivaalta, mutta ajatuksemme ovat jo keväässä. Juuri nyt kaipaamme vaaleita pastellisävyjä ja romantiikkaa pariisilaiseen henkeen. Lancômen uusi kevätlook vie mukanaan Café Bonheuriin ihanilla, kimaltavilla sävyillään, jotka kirkastavat jopa harmaat maaliskuiset päivät. Listasimme kolme helppoa kikkaa nopeaan keväiseen tyyliin.It’s in your yeux.

Kukaan tuskin on missannut, että pinkin eri sävyt ovat kevään kuumin suosikkiväri. Lancôme on (kuten aina) trendien tasalla ja uutuuksista löytyykin esimerkiksi uskomattoman kauniita vaaleanpunaisia luomivärejä, jotka saavat silmät loistamaan. Vinkki: Ihanan pehmeät luomivärit sopivat myös huulille ja poskille! 


Je m’appelle Rose.

Mikään ei sano “Pariisin kevät” kuin ihanan ruusunpunaiset posket! Café Bônheur Le Harmony Blush In Capitals tuo poskillesi kauniin punan ja raikkaan hehkun. Tämä supersuloinen poskipuna on ehdottomasti lunastanut paikkansa meikkilaukuistamme tänä keväänä!


More bisous for all.

Meikkilaukussahan on aina tilaa huulipunille (vaikka niitä olisi jo 432 erilaista). Café Bônheur L'Absolu Rouge Top Coat on ehdoton lisä, jos rakastat huulipunia yhtä paljon kuin me! Läpinäkyvä top coat tuo huulillesi ihanaa kimallusta ja sitä voi käyttää minkä tahansa huulipunan päällä. Vain pieni sipaisu tekee huulistasi vastustamattomat!

Katso suosikit.

Suodatin
tuotetta

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄