Lanza Aurinkosuoja hiuksille

Suojaa myös hiuksesi auringossa.

Keneltäkään on tuskin mennyt ohi, että iho on suojattava auringossa, mutta kuinka on hiusten laita? Pitääksesi hiuksesi kauniina ja säilyttää hiusvärisi myös kesällä, suosittellemme käyttämään aurinkosuojaa myös hiuksissasi. Listasimme muutamia neuvoja ja tuotteita, jotka sopivat hiuksille näin kesällä.


Mitä hiuksille tapahtuu?

Auringolle altistuneet hiukset saattavat tuntua kuivilta ja pörröisiltä ja värjätyt hiukset saattavat usein haalistua auringossa. Aurinko myös vaalentaa hiuksia ja aurinkosuoja auttaa ainakin hidastamaan tätä prosessia.


Kuinka suojata hiukset?

UV-suoja löytyy useista hoitavista tuotteista, mutta myös muotoilutuotteista. Wella Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray on kevyt hiuksiin jätettävä suihke, joka suojaa hiuksia tehokkaasti auringossa. Bumble and bumble Hairdresser’s Primer ei anna vain UV-suojaa vaan sitä voi käyttää myös lämpösuojana ennen muotoilua.


Älä unohda hiuspohjaa.

Mikäli haluat suojata hiuksesi, mutta et halua täyttää kylpyhuoneen kaappiasi monilla tuotteilla, suosittelemme hankkimaan shampoon ja hoitoaineen, jotka suojaavat UV-säteiltä. Redken Color Extend Sun Shampoo on täydellinen valinta tähän tarkoitukseen. Myös Maria Nilan valikoimasta löytyy useita tuotteita, joissa on UV-suoja. Muista suojata myös päänahkasi palamiselta, helpoiten teet sen aurinkosuojalla tai hatulla.

Aurinkotuotteet hiuksille.

Suodatin
Hinta
20 - 29.9 €
Sulje ja näytä tuotteet
Tuotesarja
Lanza Healing Oil
Sulje ja näytä tuotteet
1 tuotetta
Lanza Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque (210ml)