Lasinkiiltävät hiukset

100% chance of shine.

Lasihiustrendi on pinnalla myös tänä vuonna, mutta tavoitellut lasihiukset voivat tuntua mahdottomuudelta nyt, kun kylmä ja kuiva ilma tekee hiuksista sähköiset ja kaulahuivi ansiosta pörröisistä hiuksista tulee mahdottoman takkuiset. Muutamalla tarkkaan valitulla tuotteella pääset askeleen lähemmäs unelmiesi lasinkiiltäviä hiuksia. Me annamma vinkit parhaisiin löytöihin.


Wash it.

Kuivat ja kiillottomat hiukset kaipaavat kosteutusta. Valitse shampoo ja hoitoaine, jotka palauttavat hiusten kosteustasapainon ja sisältävät luonnollisia öljyjä, jotka auttavat luomaan peilinkiiltävän lopputuloksen. Oribe Gold Lust-sarja sisältää sypressi-, argan- ja maracujaöljyjä ja vahvistaa sekä kosteuttaa jokaista hiussuortuvaa sisältäpäin.


Brush it.

Hiusharjalla on väliä. Käytä harjaa, jossa on sekä nylon- että luonnonharjakset kuten Bangerhead Shine Enhancing Brushissa. Yhdistelmäharja setvii hiukset tehokkaasti ja samalla levittää hiusten luonnollisia öljyjä myös latvoihin jättäen hiuksiin upean kiillon.Style it.

Lämpömuotoilu on yksi suurimmista syistä kuiviin ja elottomiin hiuksiin. Lisää Oribe Balm d'Or hiustenhoitorutiiniisi, jos haluat hiuksiisi lisää elinvoimaa. Tuote sisältää öljyjä mustista viinimarjoista, santelipuusta och marcujasta, jotka suojaavat ja ravitsevat kuluneita latvoja ja tuovat hiuksiin upean kiillon lämpömuotoilun yhteydessä.

Osta tuotteet.

Suodatin
10 tuotetta
Bangerhead Shine Enhancing Boar Bristle and Nylon Brush
Oribe  Gold Lust Repair & Restore Conditioner
200ml 50ml 1000ml
Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo
250ml 50ml 1000ml 75ml
Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo

alk.17.90 € Ov-hinta 

0
Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil (50ml)
Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil (50ml)

19.90 € Ov-hinta 

1
EKO
Oribe Gold Lust Dry Shampoo
286ml 62ml
Oribe Gold Lust Dry Shampoo

alk.17.90 € Ov-hinta 

0
Oribe Balm d'Or (100ml)
Oribe Balm d'Or (100ml)

43.90 € Ov-hinta 

0
Oribe Gold Lust Nourishing Oil (100ml)
Oribe Gold Lust Transformative Masque (150ml)

Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa. Lue lisää > >