Lisää nämä tuotteet rutiiniisi ja nauti hehkuvasta ihosta

Lyster à la Dr. Barbara Sturm.

Kun kaipaamme apua väsyneeseen ja elottomaan ihoon, käännymme Dr. Barbara Sturmin puoleen. Häneen voit luottaa, kun tavoitteenasi on palauttaa hehkeä glow kasvoillesi. Jaamme nyt parhaat vinkkimme tuotteista, jotka jokainen glow-getter tarvitsee ihonhoitorutiiniinsa.


Kuorinta.

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee lisätä rutiiniisi, on kuorinta. Saadaksesi ihosi hehkumaan täytyy sinun päästä eroon kuolleista ihosoluista ja epäpuhtauksista. Dr. Barbara Sturmin Enzyme Cleanser on kuoriva puhdistaja, joka muuntautuu vedessä ihanaksi vaahdoksi. Vaahtomainen koostumus ja tehokkaat entsyymit yhdessä irrottavat epäpuhtaudet ja puhdistavat ihohuokosia. Tämä tuote sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön sinulle, joka kärsit aknesta tai epäpuhtauksista.


Seerumi.

Puhdistusvaihe on tärkeä osa upean hehkun luomista, jotta ihosi pääsee eroon epäpuhtauksista ja luonnollinen hehkusi pääsee paistamaan läpi. Viedäksesi hehkun askeleen pidemmälle tarvitset kuitenkin lisää apua. Glow Drops -seerumi uudistaa väsynyttä ja elotonta ihoa antaen sille aimoannoksen upeaa hehkua. Lisäksi seerumi tasoittaa ihonsävyä, supistaa ihohuokosia, rauhoittaa, kosteuttaa ja tekee ihosta täyteläisemmän. Todellinen monitoimituote siis, ja unelmiesi glow on taattu.

Osta tuotteet.

Suodatin
2 tuotetta
Dr. Barbara Sturm Glow Drops (30ml)
Dr. Barbara Sturm Glow Drops (30ml)

140 € 140 € Ov-hinta 

0
Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser (75g)
Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser (75g)

65 € 65 € Ov-hinta 

0