Lisää rutiiniisi Eneomeyn tehokkaita tuotteita

Miltä sinun rutiinisi näyttää?

Eneomey on ihonhoitosarja täynnä tehokkoita tuotteita. Tuotemerkki on kehittänyt kokonaisvaltaisen ihonhoitorutiinin, jonka teho on tieteellisesti todistettu. Tuotteiden teho pilee optimoidussa aktiivisten ainesosien yhdistelmässä. Tuotteet sisältävät muun muassa tasapainotettua C-vitamiinia, glykoolihappoa ja fytiinihappoa. Eneomey-rutiini uudistaa ihoa ja palauttaa sen nuorekkuuden, puhtauden ja kirkkauden. Olemme poimineet muutaman tuotteen tuotemerkin valikoimasta, jotka voit lisätä aamu- tai iltarutiiniisi maksimoidaksesi niiden tehon.


Aamurutiini.

Daylight C20 on tehokas tiivistetty seerumi, joka tasoittaa ihonsävyä, antaa upeaa hehkua sekä pehmentää ihoa tasoittaen ryppyjä ja juonteita. Tuote neutralisoi vapaita radikaaleja ja palauttaa ihoon sen luonnollisen kimmoisuuden. Levitä aamuisin koko kasvoille, myös silmien ympärsille. Tämä tuote sopii täydellisesti myös meikin pohjustamiseen. Älä unohda aurinkovoidetta, Sunlight Screen SPF50+ suojaamaan ihoa auringolta.


Iltarutiini.

Soluja stimuloiva Stim Renew 8 tasoittaa ihon tekstuuria ja antaa sille upeaa hehkusa. Se stimuloi kollageenintuotantoa ja elastaanin syntetisointia ihossa. Kun olet puhdistanut ihon Soft Cleanser -puhdistajalla, levitä voide kasvoille ja kaulalle. Hiero voide ihoon kevyesti kunnes se imeytyy. Jos ihosi ei ole tottunut glykoolihappoon, voit totuttaa sitä käyttämällä voidetta ensin vain pari kertaa viikossa. 

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Eneomey Stim Renew 8 Anti-Aging Radiance Night Cream (50ml)
Eneomey Daylight C20 Anti-Aging Antioxidant Emulsion (30ml)
Eneomey Soft Cleanser (150ml)
Eneomey Soft Cleanser (150ml)

44 € 50 € 59.90 € Ov-hinta 

0
Eneomey Sunlight Screen SPF50+ (50ml)
Eneomey Sunlight Screen SPF50+ (50ml)

35 € 54.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄