Lisää volyymia hiuksiin

Ready for va-va-volume?

Hyviä uutisia sinulle, joka toivot latteisiin hiuksiisi lisää volyymia! Uusi volyymisarjamme High Ambitions on tällä ja täyttää toiveesi. Ai, mistä tiedämme? No mehän kysyimme teiltä, rakkaat asiakkaamme, mistä te unelmoitte hiustenhoidossa, ja loimme tämän sarjan vastauksienne perusteella. Te unelmoitte vegaanisista ainesosista, tyylikkäistä pakkauksista, koukuttavista tuoksuista ja näkyvistä tuloksista. Teidän sananne on lakimme ja siksi toteutimme juuri nämä toiveet tämän uuden tuotesarjan muodossa.


The science.

High Ambitions on vegaaninen, volyymia antava hiustenhoitosarja, ilman parabeeneja ja sulfaatteja ja tuotteet on tuotettu Ruotsissa. Tuotteet sisältävät B5-provitamiinia, joka hoitaa hiuksiasi ja nostattaa jokaista hiussuortuvaa saadakseen aikaan tuuheammat, ilmavammat ja kimmoisat hiukset.The feeling.

B5-provitamiini eli Pantenoli on todellinen tehokosteuttaja. Saat hiukset, jotka ovat sileät ja kiiltävät, helposti kammattavat ja samalla juurista asti kohotetut. High Ambitions -sarjassa on sama ihana ja koukuttava tuoksu kuin Soft Spot -sarjassamme. Tuoksu on lämmin ja hienostunut ja saa ajatukset karkaamaan kesäiltoihin, auringonlaskuihin ja mansikkajäätelöön.


The how-to.

Pese ensin hiuksesi High Ambitions Volumizing Shampoolla. Shampoo poistaa epäpuhtauksia ja tekee hiuksistasi keveät. Levitä sitten High Ambitions Volumizing Conditioner -hoitoainetta latvoihin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Voit myös räätälöidä oman rutiinisi käyttämällä ensin High Ambitions Shampoota ja sen jälkeen Soft Spot -hoitoainetta, jolloin hiuksistasi tulee tuuheat ja ilmavat ja samalla uskomattoman kiiltävät ja pehmeät!

Osta High Ambitions -tuotteita.

Suodatin
2 tuotetta
Bangerhead High Ambitions Volumizing Conditioner (300ml) Y
Bangerhead High Ambitions Volumizing Conditioner (300ml)

9.70 € 12.90 € 12.90 € Ov-hinta 

0
Bangerhead High Ambitions Volumizing Shampoo (300ml) Y
Bangerhead High Ambitions Volumizing Shampoo (300ml)

9.70 € 12.90 € 12.90 € Ov-hinta 

1

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄