Loppu latteille hiuksille

Loppu latteille hiuksille.

Harva asia ärsyttää yhtä paljon, kuin latistuvat hiukset, jotka roikkuvat jo muutaman tunnin jälkeen muotoilusta. Listasimme muutaman kikan, joilla saat hiuksiisi volyymia, joka kestää!


Suojaa oikein.

Ennen muotoilua hiukset on tietenkin suojattava oikein. ghd Heat Protect Spray antaa kevyen ja näkymättömän suojan, joka estää hiuslaatuasi heikentymästä. Suihke suojaa niin hiustenkuivaajan, muotoiluraudan kuin kihartimenkin lämmöltä ja sitä voi luonnollisesti käyttää yhdessä muiden muotoilutuotteiden kanssa.


Volyymia föönillä.

Onnistunut föönaus on täydellinen pohja jokaiselle kampaukselle. ghd Air Glacial Blue lyhentää kuivausaikaa ioniteknologiansa ansiosta ja jättää hiukset pehmeiksi ja sileiksi. Hiustenkuivaajassa on tietenkin eri voimakkuuksia sekä kylmäpuhallustoiminto. Kuivaamalla hiukset pää alaspäin saat lisää volyymiä hiusten tyveen!


Smart styling.

ghd Platinum+ White Styler tunnistaa hiusten paksuuden, osioiden koon ja kuinka nopeasti muotoilet hiuksesi. Muotoiluraudan turvasensorit varmistavat jopa 250 kertaa sekunnissa, että raudan lämpötila pysyy 185°C asteessa! Luo lisävolyymiä hiuksiisi kevyillä laineilla tai kuljettamalla Platinum+ Styler -muotoilurautaa kaarevasti pois hiusten tyvestä.


Lisää rakennetta.

Sebastian Professional Volupt Spray tuo hiuksiin tuuheutta sekä pitoa hiuspohjasta alkaen jättäen hiukset pehmeiksi. Suihke on saatavana myös matkakoossa: tarvitsevathan hiukset volyymia myös reissun päällä! Suihkuta ja pörrötä hiusten tyveen. Tadaa!

Katso suosikit.

Suodatin
4 tuotetta
ghd Heat Protect Spray (120ml)
ghd Heat Protect Spray (120ml)

24 € 30 € Ov-hinta 

3
ghd Platinum+ Styler
ghd Platinum+ Styler

192.50 € 275 € Ov-hinta 

6
Sebastian Professional Volupt Spray
50ml 150ml
Sebastian Professional Volupt Spray

alk.9.52 € alk.11.90 € Ov-hinta 

1
ghd Platinum+ White Styler
ghd Platinum+ White Styler

220 € 275 € Ov-hinta 

3

💄 Black Week! 20% alennusta lähes kaikesta! 💄