Löydä täydellinen pohjameikki Jane Iredalelta

Luo täydellinen pohja Jane Iredalen kanssa.

Kompakti vai irto? Tai kenties nestemäinen? Hehkuva, matta, vai jotakin siltä väliltä? Täydellisen pohjameikin löytäminen ei aina ole helppoa. Haluamme nyt yrittää tehdä siitä sinulle helpompaa ja siksi esittelemme muutaman pohjameikkituotteen Jane Iredalen valikoimasta, joilla luot täydellisen pohjameikin helposti. Mikä tuotteista on sinun suosikkisi?


Kompakti puuteri.

Aloitamme tuotteesta, joka takaa monelle mieluisen, mattapintaisen lopputuloksen pohjameikkiin. PurePressed Base Mineral Foundation Refill tarjoaa sekä upean mattapinnaan että erittäin korkean peittävyyden. Tuote ei kuitenkaan paakkuunnu iholla ja tuntuu luonnolliselta ja saa ihon näyttämään heleältä.


Nestemäinen meikkivoide.

Jos toivot samankaltaista mattapintaa, mutta suosit nestemäistä meikkivoidetta puuterin sijaan, tutustu Beyond Matte Liquid Foundation -meikkivoiteeseen. Tämä meikkivoide ehkäisee kiiltoa ja jättää iholle kauniin semi-mattapinnan. Meikkivoide on kerrostettava ja voit mukauttaa lopputuloksen omien mieltymystesi mukaan.


Hehkuva irtopuuteri.

Monet meistä unelmoivat kuitenkin hehkuvammasta lopputuloksesta. Kuten aiemmin esittelemämme puuteri, Amazing Base, tuntuu kevyeltä ja luonnolliselta kasvoilla. Tämä irtopuuteri tarjoaa silkinsileän lopputuloksen upealla hehkulla. Puuteri saa ihosi myös voimaan hyvin, sillä merileväuute ja granaattiomena rauhoittavat ihoa ja suojaavat sitä vapailta radikaaleilta.


Hoitava pohjameikki.

Hehkua ja hoivaa ihollesi tarjoaa myös Liquid Minerals. Tästä meikkivoiteesta löydät mineraaleja, C-vitamiinia ja muun muassa aloe veralla kapseloitua hyaluronihappoa. Saat kosteuttavan pohjameikin, joka samalla tarjoaa tasaisemman, sileämmän ja hehkuvamman ihon.

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Jane Iredale Pure Pressed Base Refill
Jane Iredale Pure Pressed Base Refill

alk.21.95 € alk.33.90 € alk.45.90 € Ov-hinta 

2
Jane Iredale Amazing Base
Amber Golden Glow Honey Bronze Ivory Light Beige Natural Radiant Satin Suntan Warm Sienna Warm Silk
Jane Iredale Amazing Base

alk.36 € alk.47.90 € Ov-hinta 

1
Jane Iredale Liquid Minerals
Jane Iredale Liquid Minerals

alk.42.90 € alk.57.90 € Ov-hinta 

0
Jane Iredale Beyond Matte Liquid Foundation
Jane Iredale Beyond Matte Liquid Foundation

alk.44 € alk.57.90 € Ov-hinta 

1