Luonnollinen rusketus ilman aurinkoa

No sun needed.

Kevään ja kesän paras asuste on kauniin päivettynyt iho. Mutta rusketuksen hankkiminen auringossa on haittalista iholle. Siksi kannattaakin suosia itseruskettavia, joiden avulla voimme saavuttaa sen kauniin rusketuksen, josta haaveilemme, ilman suurempia riskejä. Estelle & Thildin uutuus BioTreat Self Tan Drops on täydellinen ratkaisu. Kerromme siitä lisää alla.


Päivettynyt iho ilman aurinkoa.

Onko toiveissasi itseruskettava, jonka tummuutta voi helposti säädellä säännöstelemällä tippojen määrää ja jonka voi sekoittaa mihin tahansa kosteusvoiteeseen? Silloin olet oikeassa paikassa. Tämä uutuus, joka on sitä paitsi vegaaninen ja ekologinen, saa aikaan luonnollisen päivetyksen iholla. Paras ratkaisu, jos toivot päivettynyttä ihoa täysin ilman auringon haittavaikutuksia.


Hoitavia ominaisuuksia.

Tuote ei ainoastaan jätä ihollesi kaunista rusketusta vaan hoitaa myös ihoa kosteuttavan hyaluronihapon sekä rauhoittavat aloe veran avulla. Lisää vain pari tippaa BioTreat Self Tan Drops -tuotetta kosteusvoiteeseesi. 2-5 riittää kevyeen tai keskivahvaan päivetykseen ja 4-7 tippaa saa aikaan intensiivisemmän rusketuksen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Sinun ei siis enää tarvitset kärventyä auringossa, vaan saman tuloksen saat aikaan vain muutamalla tipalla tätä tuotetta.

Tutustu uutuuteen.

Suodatin
1 tuotetta
Estelle & Thild Self Tan Drops (30ml)
Estelle & Thild Self Tan Drops (30ml)

32 € 39 € Ov-hinta 

0

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄