MAC Cosmetics-uutuudet

Suojaavat ja ihanan tuoksuiset uutuudet.

MAC Cosmetics on lanseerannut uutuuksia, joita olemme aina halunneet (ja vielä enemmän). Merkin Prep+Prime Fix+ on nyt saatavana matkakoossa, aurinkosuojakertoimella sekä ihanissa kesäisissä tuoksuissa, jotka on kätevä napata laukkuun mukaan. Product launch done right! Tiedämme, että haluat kuulla lisää, joten listasimme hieman infoa, just for you!


Matkakoko kesäisissä tuoksuissa.

MAC Cosmeticsin uskomattoman suosittu Prep+Prime Fix+ -kiinnityssuihke on nyt saatavana 30ml pulloissa ja raikkaan kesäisissä tuoksuossa. Kasvosuihek, joka korjaa meikkisi ja saa sen pysymään paikoillaan koko päivän ajan. Ihanat uudet tuoksut ovat pioni, vesimeloni, ananas, kurkku ja valkoinen tee. Mikä on suosikkisi?


Kasvosuihke aurinkosuojalla.

Kätevää ja kevyttä aurinkosuojaa kasvoille, jota voisi lisätä myös meikin päälle ei ole helppo löytää. Mutta olemme vihdoin löytäneet sen. Prep+Prime Fix+ SPF30 -suihketta voi lisätä seikä meikin alle että päälle, sen lisäksi suihke sisältää puuteria, jonka ansiosta vältyt kiillolta, jonka aurinkosuoja saattaa tuoda kasvoille. Kasvosuihke UVA/UVB-suojalla, joka myös kosteuttaa ihoa.

MAC Cosmetics -uutuudet.

Suodatin
tuotetta

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄