A Blushing Bride's Beauty Guide

A Blushing Bride's Beauty Guide

Hääpäivän suunnittelu on jännittävää, ihanaa ja, jos aivan rehellisiä ollaan, hermoja raastavaa! Tunne siitä, että kaiken pitää olla täydellistä pienintäkin yksityiskohtaa myöden voi tehdä rennoimmastakin naisesta todellisen bridezillan. Perusteellinen suunnittelu onkin siksi kaiken a ja o! Käyttämällä hieman enemmän aikaa kauneusrutiineihisi ennen suurta päivää, voit rentoutua, nauttia hetkestä ja keskittyä siihen kaikkein tärkeimpään astellessasi pitkin alttaria.


Getting Ready
Rentouttava kauneushoito häästressien keskellä voi olla juuri se juttu, jota tarvitaan pitämään morsian hyvällä tuulella! Kaikki morsiamet ansaitsevat ainakin vähän hemmottelua, ja esimerkiksi Peter Thomas Rothin ylellinen 24 karaatin kultanaamio on tähän hommaan omiaan! Naamio antaa sinulle upean hohtavan ihon, joka toimii täydellisenä pohjana häämeikille.
Myös vartalon iho tarvitsee hieman ekstrahuolenpitoa ennen h-hetkeä. Kevyesti päivettynyt iho näyttää upealta valkoista häämekkoa vasten; punaiseksi palanut iho ja rusketusraidat taas tuskin ovat kenekään morsiamen toiveissa. Turvallisin ja helpoin tapa varmistaa täydellinen rusketus on laadukas itseruskettava. Esimerkiksi Vita Liberatan Phenomenal 2-3 Week Self Tan Mousse kehittyy asteittain ja kestää jopa 2–3 viikkoa! Täydellinen morsiamelle, joka haluaa kestävän brunan, joka näyttää hyvältä vielä häämatkallakin!
Kuori iho ennen itseruskettavan levittämistä ja saat varmasti tasaisen ja kestävän lopputulosen. Esimerkiksi Ritualsin Hammam Hot Sea Salt Body Scrub on iholle virkistyneen tunteen jättävä vartalokuorinta. Kun sytytät vielä tuoksukynttilän tekiessäsi kuorintaa, pääset nauttimaan rentouttavast kotikylpylähetkestä häävalmisteluiden keskellä. Esimerkiksi Voluspan Prosecco Bellinin tuoksu vie ajatukset varmasti hääiltaan!

Practice Makes Perfect

Hääpäivän aamu ei ole paras mahdollinen hetki testailla uusia meikkejä tai antaa sen kokeellisemman puolen tulla esiin. Jos teet häämeikkisi itse, on hyvä idea harjoitella pari kertaa ennen suurta päivää. Häämeikin teon ei kuitenkaan tarvitse olla mahdottoman vaikeaa. Kevyesti päivettynyt (tai itseruskettunut) iho ei kaipaa seurakseen raskasta meikkiä. Täydellisen meikkipohjan teet esimerkiksi Lancômen Miracle Cushion Foundation -meikkivoiteen avulla. Töpöttele sitten kevyt puna kasvoille Cliniquen voidemaisella Cheek Pop -poskipunalla. Huulista taas teet kadehdittavan herkullisen näköiset Estée Lauderin Pure Color Envy Shine Lipstick -huulipunalla. Vedenkestävä ripsiväri on ehdottomasti paras varuste hääpäivään. Lancômen Hypnóse Doll Eyes tekee ripisistä irtoripsimäisen pitkät ja kestää varmasti kaikki onnenkyyneleet!Quick Fixes
Jos olet valmistautunut huolella, varsinaisena juhlapäivänä ei tarvitse huolehtia enää juuri mistään! Häähumussa voi tosin tapahtua vaikka mitä ja siksi onkin hyvä pitää muutama tuotesankari käsillä! Lernberger And Stafsing Hairspray -hiuslakka matkakoossa kulkee vaikka käsilaukussa ja pitää hiussuortuvat kuosissa myös tanssilattialla. Cliniquen Stay-Matte Sheer Pressed Powder pitää ylimääräisen kiillon poissa ja Clarins Instant Light Natural Lip Perfector puolestaan tekee huulistasi upean sävyiset ja suudeltavan suloiset!

Enjoy the Day (and the night)
Lopuksi: muistakaa nauttia toisistanne! Lopulta sillä, meneekö kaikki täysin suunnitelmien mukaan, kiiltääkö otsa tai onko hampaissa huulipunaa ei ole kovin suurta merkitystä. Nauttikaa, joka hetkestä! Yhtä asiaa ei kuitenkaan sovi unohtaa edes hääyönä! Poista meikit ennen nukkumaanmenoa Caudalíe Make-Up Removing Cleansing Oil -puhdistusöljyllä, joka poistaa helposti jopa paksumman meikkikerroksen ja tekee ihosta kirkkaan ja raikkaan näköisen!

Shop the article

Share