All time classics: näitä tuotteita ilman et halua elää

All time classics: näitä tuotteita ilman et halua elää

Tuoteuutuudet tulevat ja menevät, mutta joissain tuotteissa vain on sitä jotain, jonka ansiosta ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa ja kylpyhuoneiden hyllyillä ympäri maailman. Me listasimme tuotteet, joita ilman et halua elää!

NUXE Huile Prodigieuse

Yksi ranskalaisen ihonhoitojätti Nuxen ikonisimmista tuotteista. Kuivaöljy, joka pitää sekä hiukset että vartalon pehmeinä!

Eve Lom Brightening Cream

Ihoa virkistävä voide, joka sisältää kasviuutteita ja poistaa pigmenttimuutoksia. Voide antaa selvän hehkun ja tekee ihosta kirkkaamman. Täydellinen voide, jos haluat nopeasti näkyviä tuloksia!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Yksi maailman ikonisimmista ihonhoitotuotteista. Eight Hour Cream lanseerattiin jo vuonna 1930 ja on vielä tänäänkin näitä ihmevoiteita myydään yksi kappale minuutissa. Voit käyttää voidetta kaikkialle ja se on loistava matkakumppani, joka kosteuttaa sekä kuivat kädet että huulet.

BioEffect EGF Serum

Saksan Voguen yhdeksi parhaaksi alaa uudistaneeksi ihonhoitotuotteeksi valitsema seerumi, jonka pitäisi kuulua jokaisen beauty loverin kylpyhuoneen hyllylle. Seerumi stimuloi solujen uudistumista, parantaa kehon kykyä tuottee elastiinia ja kollageenia ja taikoo juonteet pois! 

Shop the article

NUXE Huile Prodigieuse
100ml 50ml
Y
NUXE Huile Prodigieuse

alk.22.70 € alk.23.90 € Ov-hinta 

0

Share