All we want for Christmas: Erikin toivelista

All we want for Christmas: Erikin toivelista

CFO:mme Erik on Bangerheadilla työskennellessään oppinut yhtä jos toista kauneudenhoidosta, ja voi nykyään kutsua itseään hyvällä omalla tunnolla groomingjunkieksi. Vapaa-ajalla tämä talouspäällikkö purjehtii ja nauttii ulkoilmasta, minkä takia myös grooming-tuotteilta vaaditaan tavallista enemmän. Erik kertookin luottavansa korkealaatuisiin perustuotteisiin ja voi sijoittaa tuotteeseen vähän ekstraa, kunhan se on tehty parhaista raaka-aineista. Tutustu Erikin toivelistaan, ja tsekkaa löytyisikö herran lempituotteiden joukosta lahja vaikka laatutietoiselle veljelle tai poikaystävälle!

V76 by Vaughn Molding Paste

Käytän hiustenmuotoiluun aina vahaa. Tämä V76 by Vaughnin Moldin paste on tällä hetkellä suosikkini. Se antaa sen verran pitoa, että kiharat pysyvät kuosissa, mutta jättää hiuksiin kuitenkin ilmavan tunteen.

Molton Brown For Men Post-Shave Recovery Balm

Parranajo ärsyttää ihoani jonkin verran, ja tämä after shave jättää juuri miellyttävän rauhoittavan tunteen. Purjehdin paljon, ja ympäristön rasitukset voivat välillä jättää jälkensä myös ihoon. Valitsen siksi mielelläni tuotteita, jotka suojaavat ihoa myös viimassa. Tämä after shave sisältää muun muassa ohrauutetta, joka sekä kosteuttaa että suojaa ympäriston rasituksilta.

Clinique For Men Maximum Hydrator

Näin talvisin yritän aina valita vähän rasvaisemman kasvovoiteen, sillä muuten saan helposti kuivia läikkiä kasvoihin. Tätä Cliniquen kasvovoidetta käytän joka päivä. Pidän siitä, että se ei tuoksu juuri lainkaan. Inhoan voiteita, jotka jättävät iholle rasvaisen tunteen, mutta tämä imeytyy aina hetkessä!

Biotherm Homme Cleansing Gel

Pidän yleensä enemmän geelimäisistä puhdistusaineista, koska ne jättävät iholle freshin tunteen. Tätä Biothermin puhdistusgeeliä käytän päivittäin, ja se sopii erityisen hyvin ennen parranajoa, sillä se pehmentää partakarvoja!

 

Shop the article

Biotherm Homme Cleansing Gel
Biotherm Homme Cleansing Gel

19.12 € 23.90 € Ov-hinta 

0
V76 By Vaughn Molding Paste (48G.)
V76 by Vaughn Molding Paste (48G.)

21.90 € Ov-hinta 

0

Share