All we want for christmas: Marian toivelista

All we want for christmas: Marian toivelista

Sisäänostajamme Maria on todellinen beauty junkie, joka tuntee aina viimeisimmät meikkitrendit! Maria on myös nähnyt likimain kaikki Youtube-tutoriaalit ja tietää, miten #instamakeup tehdään. Tutustu Marian toivelistaan, josta löydät meikki- ja ihonhoitolahjat hänelle, jolla on jo kaikkea.

LH Cosmetics Christmas Kit

Olen seurannut Linda Hallbergia jo vuosien ajan ja olin yksi niistä, joka todella laski päiviä siihen, että Lindan oma kosmetiikkasarja tulisi ulos. Infinity Paletesta on muodostunut yksi luottotuotteistani, ja tämä setti tekee kenet tahansa onnelliseksi! Setti sopii loistavasti myös niille, joiden paketointitaidot eivät ole täydessä terässä: setti on paketoitu ylellisellä samettinauhalla, eikä se oikeastaan tarvitse ympärilleen muuta!

Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil

Ihoni kuivuu herkästi talvella ja vaihdan siksi geelimäisen puhdistusaineen puhdistusöljyyn aina ilmojen viiletessä. Tämä puhdistusöljy poistaa sekä meikin että lian ja jättää ihon miellyttävän raikkaaksi ja pehmeäksi.

Blithe Energy Yellow Citrus & Honey

Tämä roiskenaamio on uusi tuttavuus, mutta voi olla että naamio jos toinenkin päätyy tänä vuonna kuusen alle! Roiskuteltava naamio on ihanan helppo käyttää ja pidän sen antamasta kevyen raikkaasta tunteesta. Täydellinen lahjaidea ihonhoidosta innostuneelle!

theBalm Mary-Lou Manizer

Tätä higlighteriä ovat kehuneet ihan kaikki ja ymmärrän kyllä miksi. Olen käyttänyt Mary-Lou Manizeria käytännössa katsoen joka päivä jo kahden vuoden ajan, ja se toimii aina. Mary-Lou antaa juuri sopivasti hehkua, mutta ei ole yhtään glitterinen.

NYX Butter Lip Gloss

NYXin tuotteissa on ehdottomasti paras hinta–laatu-suhde. Tämä huulikiilto kuuluu suosikkeihini ja olen itse asiassa hamstrannut sen itselleni useammassa sävyssä: Creme Brulée on täydellinen arkisävy ja Cranberry Biscotti taas sopii loistavasti joulun viettoon! Plussaa siitä, että kiilto tuntuu aina miellyttävältä huulilta, eikä jätä niille tahmaista tunnetta!

Shop the article

Blithe Energy Yellow Citrus & Honey (200ml)
Blithe Energy Yellow Citrus & Honey (200ml)

15.95 € 31.90 € Ov-hinta 

0
theBalm Mary-Lou Manizer
theBalm Mary-Lou Manizer

25.90 € Ov-hinta 

20
Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil (200ml)
NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss
Vanilla Cream Pie
NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss

alk.3.90 € alk.6.90 € Ov-hinta 

1

Share