Editor’s choice: Autumn Heroes

Editor’s choice: Autumn Heroes

Syksy on kauneudenhoidon näkökulmasta haastavaa aikaa. Kylmä ja kuiva syyssää kuivattaa ihon ja saa sen kiristämään. Kuiva sisäilma ja kylmä sää voivat saada myös hiukset sähköistymään ja sojottamaan minne sattuu. Listasimme niksit, joiden avulla selviät näistä pimeistä kuukausista kunnialla!

Get moisturized

Kuiva syysilma saattaa sekoittaa ihon kosteustasapainon täysin. Kosteusköyhä iso tuntuu kuivalta ja voi pahimmassa tapauksessa jopa hilseillä. Syksyn edetessä onkin erityisen tärkeää kiinnittää huomiota ruokavalioon ja varmistaa, että iho saa kosteutta ja hyviä rasvoja sekä sisältä että ulkoa käsin. Juo siis paljon vettä ja vältä kehoa kuivattavia kofeiinipitoisia juomia. Pähkinät, siemenet ja kalat sisältävät runsaasti hyviä rasvahappoja ja saavat ihon hehkumaan!

Ympäristön ulkoisilta rasituksilta suojaudut parhaiten tehokkaan kosteusvoiteen avulla. Esimerkiksi Dermalogican Skin Smoothing Cream sopii täydellisesti kuivalle syysiholle. Se sisältää rauhoittavia kasviuutteita ja vitamiineja, jotka auttavat ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon. Jos ihosi hilseilee, lisää ihonhoitorutiineihisi kuoriva kasvovesi! Esimerkiksi Pixin Glow Tonic irrottaa kuolleen ihosolukon ja jättää iholle upean, terveen hehkun!

Say stop to static

Harva asia ärsyttää yhtä paljon kuin sähköisenä ympäriinsä sojottavat hiukset. Onneksi tältä vaivalta voi välttyä muutaman helpon niksin avulla. Aloita sähköisyyden torjuminen jo suihkussa kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen avulla. Esimerkiksi Redkenin All Soft Duo kosteuttaa hiuksia tehokaasti ja tekee niistä helpommin käsiteltävät. Erittäin kuiville ja vahingoittuville hiuksille hoitoaineeksi sopii esimerkiksi Kérastasen Resistance Ciment Anti-Usure Cim-Cylane, joka sekä kosteuttaa että korjaa hiuksia!

Toinen tehokeino hiusten sähköistymistä vastaan on hiusöljyn käyttäminen. Hiusöljy paitsi kosteuttaa myös ehkäisee latvojen haaroittumista. Maria Nilan True Soft Argan Oil on laadukas, Ruotsissa valmistettu arganöljypohjainen hiusöljy, joka antaa hiuksille välittömästi kiiltoa ja pitää sähköiset latvat kurissa. Jos latvasi ovat erittäin vaurioituneet tule rakastumaan Macadamia Natural Oilin  hiuksia korjaavaan Healing Oil Treatment ­-hiusöljyyn, jonka tehokas koostumus jälleenrakentaa hiuksia!

Mitä tahansa öljyä käytätkin, ole varovainen annostelun kanssa. Muutama hiusöljytippa riittää yllättävän pitkälle!

Stay soft

Kylmä ja kuiva syysilma ei vaikuta vain kasvojen ihon kosteustasapainoon. Useimmat meistä huomaavat, että syksyn alkaessa myös käsien ja vartalon iho alkaa kuivua herkemmin. Paras keino välttää kiristelevää tunnetta ja karheita käsiä, on pitää mukana aina yhtä hyvää yleisvoidetta, joka sopii sekä käsille, vartalolle että huulille. Näin kosteuttaminen sujuu myös päivän mittaan! Esimerkiksi Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on todellinen klassikko ja sopii kaikkeen! Se hoitaa ja pehmentää jopa halkeillutta ihoa ja sopii rauhoittavan koostumuksensa ansiosta jopa ärtyneelle iholle.

Jos olet yksi niistä, joka huomaa sään muutokset aina ensimmäisenä käsien ihossa, on L’Occitanen Lavendel Hand Cream juuri kaipaamasi SOS-käsivoide, joka pehmittää superkarheatkin kädet. Voide sisältää ihoa ravitsevaa sheavoita, joka suojaa ympäristön rasituksilta tehokkaasti! Voide jättää iholle myös ihanan raikkaan laventelin tuoksun!

Vartaloöljy on puolestaan tehokas tuote koko vartalon kosteutukseen. Esimerkiksi Ole Henriksenin Lavender Body Oil on loistava tuote koko keholla. Se stimuloi solujen uudistumista ja auttaa näin pitämään ihon pehmeänä ja miellyttävän tuntuisena. Öljy imeytyy nopeasti ja jättää niin ikään ihanan laventelin tuoksun ihollesi.

Pimentyvät syysillat ovat kieltämättä tunnelmallisia, mutta monet meistä Pohjolan asukeista tuntee itsensä kalpean harmaaksi syksyn edetessä, kun auringonsäteet loistavat vain poissaolollaan. Silloin tällöin voikin olla mukavaa piristää syysihoa pienellä väribuustauksella. Kokeile esimerkiksi Declórin Self-Tanning Milk Natural Glow ­–itseruskettavaa, joka sopii sekä kasvoille että vartalolle ja jättää jälkeensä sopivan luonnollisen sävyn, joka ei erotu liikaa syyssäässä, vaan antaa sinulle juuri sopivan verran tervetta päivettynyttä hehkua!

Shop the article

Maria Nila True Soft Argan Oil (100ml)
Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure (200ml)
Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure (200ml)

19.90 € 27.90 € Ov-hinta 

0
L'Occitane Lavendel Hand Cream
30ml 75ml
L'Occitane Lavendel Hand Cream

alk.7.90 € Ov-hinta 

0
Redken All Soft Duo
Redken All Soft Duo

29.90 € 29.90 € Ov-hinta 

9
Pixi Glow Tonic (250ml)
Pixi Glow Tonic (250ml)

22.32 € 27.90 € Ov-hinta 

4

Share