Editor's choice: cool tools

Editor's choice: cool tools

Välineillä on väliä! Oletko koskaan miettinyt, miksi esimerkiksi aurinkopuuteri ei asetu kauniisti tai miksi highlighterisi ei anna yhtä upeaa hehkua kuin muilla? Vastaus voi löytyä välineistä! Me listasimme välineet, jotka tulisi löytyä jokaisen itseään kunnioittavan kauneusnörtin meikkilaukusta!

Beautyblender the Original

Meikkisieni, joka antaa upean tasaisen airbrush-efektin ihollesi. Käytä sientä aina kostutettuna ja muista pestä se huolellisesti käytön jälkeen. Beautyblender jättää iholle raikkaan hehkun!

Tweezerman Classic Lash Curler

Ripsientaivutin avaa katseen ja luo illuussion suuremmista silmistä. Tweezermanin ripsentaivutin taivuttaa ripset tehokkaasti mutta hellävaraisesti ja antaa pitkään kestävän lopputuloksen! 

Real Techniques Core Collection

Täydellinen setti kaikille, jotka kaipaavat laadukkaita perusmeikkausvälineitä. Setti sisältää nimittäin kaikki arkimeikkiin tarvitsemasi siveltimet!

Real Techniques Brush Cleansing & Real Techniques Brush Cleansing Gel

Kun kerran satsaat laadukkaisiin meikkausvälineisiin, haluat varmasti, että ne kestävät kunnossa mahdollisimman pitkään. Pese siveltimet tasaisin väliajoin! Näin estät bakteerien kerääntymistä niihin, vältyt ikäviltä iho-ongelmista ja saat välineet kestämään parhaassa tapauksessa jopa vuosikausia!


Shop the article

Beautyblender The Original
Beautyblender The Original

15.92 € 19.90 € Ov-hinta 

3
Real Techniques Brush Cleansing Gel (150ml)
Real Techniques Brush Cleansing Gel (150ml)

9.52 € 11.90 € Ov-hinta 

0
Real Techniques Brush Cleansing Palette
Real Techniques Brush Cleansing Palette

19.12 € 23.90 € Ov-hinta 

0

Share