Editor’s choice: makeup must-haves

Editor’s choice: makeup must-haves

NYX Highlight and Contour Pro Palette

Paletti, jota ilman et halua elää! Hinta–laatusuhteeltaan erinomainen ja uskomattoman monipuolinen paletti, jolla teet sekä tarkat contouring-varjostukset että luonnollisemmat korostukset. Paletti toimii täydellisesti myös kulmien ja silmien korostamiseen!

theBalm Mary-Lou Manizer

Kautta aikojen suosituin highlighterimme! Anna poskipäillesi täydellisen kaunis hehku tai käytä esimerkiksi korostamaan silmiesi sisänurkkia!

bareMinerals Original SPF 15 Foundation

bareMinerals valloitti mailman jo vuosikymmen sitten, eikä sen suosio ole vieläkään laantunut. Original SPF 15 Foundation on bareMineralsin suosituin mineraalimeikkivoide, ja se on voittanut lukemattoman määrän palkintoja sekä  vienyt sydämet ympäri mailman. Menestys on tuskin yllätys kenellekään Original SPF 15 Foundationia kokeilleelle, sillä meikkivoide jättää iholle höyhenenkevyen tunteen ja peittää silti supertehokkaasti.

NYX Lingerie Liquid Lipstick

NYX ammentaa inspiraatiota sosiaalisen median viimeisimmistä trendeistä ja NYXin nestemäinen, täydellisissä nuden sävyissä tuleva Lingerie Liquid Lipstick on the tuote kaikille Kylie Jenner -huulista haaveileville.

Real techniques Core Collection

Ehdottomasti suosituin sivellinsettimme, joka sisältää kaikki päivittäisiin meikkirutiineihisi tarvitsemasi siveltimet. Setti sisältää neljä sametinpehmeää sivellintä, jotka tekevät airbrush-tyyppistä, supertasaista jälkeä!

Shop the article

NYX Professional Makeup Lingerie Liquid Lipstick
Baby Doll Embellishment Exotic Honeymoon Lace Detail Ruffle Trim Teddy
NYX Professional Makeup Lingerie Liquid Lipstick

alk.5.90 € alk.9.90 € Ov-hinta 

6
theBalm Mary-Lou Manizer
theBalm Mary-Lou Manizer

25.90 € Ov-hinta 

20
NYX Professional Makeup Highlight And Contour Pro Palette

Share