Editor's choice: suosikkituotteemme miehille

Editor's choice: suosikkituotteemme miehille

Kauneudenhoito on perinteisesti ollut naisvaltainen ala, mutta viime vuosien aikana miesten grooming-trendi on kasvanut suorastaan räjähdysmäisesti ja uusia tuotemerkkejä ja tuotteita on tullut markkinoille kuin sieniä sateella. Tuoteviidakossa seikkailu voi joskus aiheuttaa päänvaivaa, joten listasimme parhaat tuotteet, joiden ansiosta arki on vähän kätevämpää, hauskempaa ja tyylikkäämpää!

Vartalolle: Jack Black Turbo Wash

Täydellinen vartalonpuhdistustuote esimerkiksi treenien jälkeen. Virkistävä koostumus, joka sisältää eukalyptusta ja rosmariinia, jotka vähentävät ihon pinnassa olevia bakteereja ja auttavat näin myös ehkäisemään epäpuhtauksien syntymistä.

Kasvoille: Bulldog Original Face Wash

Ihoa hoitavia antioksidantteja sisältävä, luonnllinen ja hellävarainen puhdistusgeeli, joka poistaa lian ihoa kuivattamatta. Sopii loistavasti myös käytettäväksi ennen parranajoa, sillä se pehmentää partakarvoja ja vähentää näin ajelun aiheuttamaa kitkaa!

Kosteuta: Recipe For Men Under Eye Gel

Silmänympärysvoide, joka piristää pimeän talven puuduttamaa ilmettä tehokkaasti. Voiteessa on miellyttävä geelimäinen koostumus, joka jättää iholle viilentävän tunteen ja sekä ehkäisee turvotusta että kirkastaa tummat silmänaluset. Säilytä voidetta jääkaapissa, jolloin voide toimii supervirkistävänä tehohoitona!

Hiukset kuntoon: American Crew Pomade

Todellinen klassikko! Vesipohjainen hiusvaha, joka sopii täydellisesti klassisten, reilusti kiiltävien wet look -kampausten tekoon! Voimakas pito, joka pitää jopa kiharat hiukset aisoissa!

Shop the article

Jack Black Turbo Wash Energizing Cleanser (295ml) Y

Share