Five favourites with Erika Naakka

Five favourites with Erika Naakka

Vuoden kauneusblogiksi vastikään valitun Nude-blogin kirjoittaja Erika Naakka vannoo huoliteltujen kulmien nimeen ja pelastaa huonot hiuspäivät korkealla ponnarikampauksella. Me jututimme Erikaa bloggaamisesta, suosikkituotteista, turhista tuotelupauksista ja kummallisista meikkaustavoista. Tutustu Erikan suosikkituotteisiin ja lue haastattelu, niin saat tietää muun muassa mitä tekemistä saippualla on kulmakarvojen muotoilun kanssa!

Mikä innoitti perustamaan kauneuteen keskittyvän Nude-blogin?
Siskoni ja hänen miehensä. He molemmat työskentelevät Iltalehdellä, jonka nettipuolelle kaivattiin kauneusbloggaajaa. Siskoni mielestä minulla oli paljon kauneuteen liittyvää "inside"-tietoa ja olin niin toivoton meikkifriikki, että täytyihän sitä kaikkea päästä jotain kanavaa kautta purkamaan. Pyöräytin oman blogini käyntiin Bloggerissa ja tein aluksi videoita IL-TV:lle. Puoli vuotta blogin perustamisen jälkeen sainkin kutsun Costumen blogiportaaliin ja pyynnön alkaa kirjoittaa myös lehteen kauneusaiheisia juttua

Olet koulutukseltasi solubiologi. Kuinka tarkkaan syynäät kauneustuotteiden ainesosalistoja?
En juurikaan, ellen etsi juuri jotain tiettyä ainesosaa. Esimerkiksi yövoiteessa täytyy olla joko A- tai C-vitamiinia, päivävoide saisi olla öljytön ja puuteri ilman micaa. Enemmän koulutukseni vaikuttaa siihen, kuinka tosissani otan tuotelupaukset ja mainosten hehkutustekstit. Ymmärrän, ettei tuotteilla voi tehdä ihmeitä ja esimerkiksi ikääntymistä ei voi voiteiden avulla pysäyttää. Syyttävää sormea voit osoittaa geeneihisi, joita et voi muuttaa. Okei, ja UV-säteilyyn.

Mikä on sinun signatuuri-lookisi?
Arjessa kevyt pohjameikki, ripsari ja tärkeimpänä huolitellut kulmat. Juhlassa tykkään panostaa huulimeikkiin, joten silloin vakkarilookkini on tuuheat irtoripset, musta pehmeä eyeliner ja kirkkaat mattahuulet. Ja tietysti ne tarkkaan meikatut kulmakarvat! Tästä olen itseasiassa tehnyt blogiini videotutoriaalinkin.

Mikä on noloin meikkimuistosi?
IL-TV:lle tekemäni vappumeikki. Käytin siinä ehkä jokaista luomiväripalettini sävyä, ja kaiken kruunasi aivan liian vahva poskipunaus. Näytin aivan klovnilta!

Miten pelastat huonon hiuspäivän?
Tämä on helppo: Biozellin rakennesuihkeella ja korkealla ponnarikampauksella. Ja tietysti kuivashampoolla, mikäli olen laistanut hiustenpesusta! Jos taas huono tukkapäivä johtuu tyvikasvusta, kuten se usein johtuukin, käytän vaalean juuren peittämiseen suihkutettavia tai pienellä siveltimellä levitettäviä tyvivärejä.

Mikä on omituisin meikkaamiseen liittyvä tapasi?
Ehkäpä se, etten juuri koskaan käytä huultenrajauskynää! Tuntuu, että saan huulipunalla, varsinkin nestemäisellä huulivärillä, aivan yhtä tarkan rajan kuin rajauskynälla. Toinen outo tapani, jonka olen viime aikoina omaksunut, on kulmien muotoilu saippualla. Levitän tavallista palasaippua ripsiharjan avulla kulmakarvoihini ja harjaan ne oikeaan suuntaan. Näin kulmat pysyvät paikoillaan koko päivän ja saippua antaa paremman pidon kuin mikään kulmakarvageeli!

 

ERIKAN SUOSIKKITUOTTEET

Beautyblender Original
En enää ikinä tee pohjameikkiä ilman tätä. Millään siveltimellä en ole saanut yhtä heleää meikkiä aikaiseksi ja meikkivoiteen lisäksi levitän tällä itseasiassa myös puuterin.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick 
Nykyisin käytän lähes ainoastaan nestemäisiä mattapunia. NYXin huulipunien hinta–laatu-suhdetta ei voita mikään. Tämä puna pysyy huulilla kuin tauti, mutta ei monien mattapunien tavoin tunnu kuivalta huulilla. NYX on aina trendien aallon harjalla, joten sopivia sävyjä löytyy aina todella monta.

theBalm Mary-Lou Manizer
Tämä on ollut luottotuotteeni jo vuosien ajan. Maailmallakin mainetta niittänyt hehkupuuteri antaa kauniin, hieman kultaan taittavan kuulauden ilman ylimääräisiä glittereitä. Must-tuote jokaiselle, joka tykkää heleästä ihosta! Suosittelen ehdottomasti myös testaamaan theBalmin superpigmenttiset luomivärit.
Fudge Clean Blonde Shampoo
Paras ja ylivoimaisesti tehokkain hopeashampoo, mitä maa päällään kantaa. Tämä poistaa vaaleista hiuksista tehokkaasti kaikki kellertävät sävyt. Vaalensin juuri hiukseni, joten on taas aika kaivaa tämä ihmeshampoo esiin.

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Mousse
Varjelen ihoani UV:lta, joten en ota aurinkoa. Siksi olenkin itseruskettavien suurkuluttaja ja suurimmaksi suosikikseni on noussut Vita Liberatan itseruskettava vaahto. Se on helppo levittää levityshanskalla, se ei tuoksu pahalta ja tämä antaa kaikista testaamistani itseruskettavista parhaimman, ihanan paahteisen sävyn. Ehdoton suosikkini ja tätähän on tässä taloudessa kulunut jo varmaan kymmenen purkkia!

Shop the article

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick
NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

alk.1.98 € alk.9.90 € Ov-hinta 

3
theBalm Mary-Lou Manizer
theBalm Mary-Lou Manizer

25.90 € Ov-hinta 

20

Share