Five favourites with Sara Parikka

Five favourites with Sara Parikka

Salatut elämät -sarjasta tutun Sara Parikan arjesta ei menoa puutu. Näyttelijäntöiden lisäksi kahden tyttären äiti on myös muun muassa ehtinyt opiskelemaan sisutussuunnittelua sekä pitämään suosittua lifestyle-painotteista blogia. Me jututimme Saraa muun muassa bloggaamisen, kauneudenhoidon ja perhe-elämän yhdistämisestä! Lue juttu, niin saat tietää muun muassa, millä keinoilla kiireinen äiti pelastaa huonon hiuspäivän ja millaisen kauneuskäsityksen Sara haluaisi välittää tyttärilleen!

Mistä lähti idea blogin perustamiseen ja mistä löydät inspiraatiota bloggaamiseen?

Olin äitiyslomalla, kun perustin oman blogin. Olin aiemmin blogannut ystäväni kanssa, mutta se oli jäänyt aikataulusyistä. Äippärillä oli aikaa ja tuntui että halusin tehdä jotain omaa. Inspiroidun ihan tavallisista asioista ja tykkään jakaa arkeani. Tavallinen ei ole mielestäni tylsää.

Sinulla on kaksi pientä tytärtä. Ehtiikö äiti käyttää aikaa kauneudenhoitoon?

Kyllä ehdin, mutta en kiellä ettenkö haluaisi ajoittain meikata rauhassa. Tytöt ovat todella kiinnostuneita meikeistäni, voiteistani ja oikeastaan kaikesta kauneudenhoidosta. En malta odottaa, että saan ottaa heidät mukaan kaikkiin puuhiin. Pidän tärkeänä sitä, että itsellä on huoliteltu ja hyvä olo.

Mikä on pahin kauneudenhoitoon liittyvä laiminlyöntisi?

Hmm… Aika paha kysymys. Mielestäni kaikki perusasiat, kuten meikkienpesu ovat kunnossa, mutta ehkä pahin voisi olla se, että käytän tuotteita liian pitkään. En monesti raaski heittää kosmetiikkaa pois, vaan käytän purkit loppuun, vaikka tuote olisi ihan liian vanha. En edes kehtaa kertoa kuinka vanha!

Millaisen kauneuskäsityksen haluaisit välittää lapsillesi?

Sellaisen, että kauneus tulee sisältä, hyvästä olosta, itsetunnosta ja sielusta. Itseään voi ja saa ehostaa, jos kokee sen itselleen mieluisaksi.

Mikä on luottokauneudenhoitotuotteesi, joka pelastaa kiireisenkin päivän?

Kiireessä ripsientaivutus auttaa jo paljon, koska mulla on luonnostaan todella piikkisuorat ripset. Katse kohentuu ja tulee pilkettä silmäkulmaan. Tukan laitto nutturalle jeesaa myös paljon!

 

SARAN SUOSIKKITUOTTEET

Sensai Mascara 38°C Mascara

Rakastan sitä, kuinka helppoa ripsiväri on puhdistaa ainostaan lämpimän veden avulla. Tykkään myös siitä, että ripsari kuivahtaa nopeasti ja ripset pysyvät hyvin muodossaan koko päivän.


Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer

Sopivasti pigmettiä ja todella riittoisa. Aina kun olen hankkinut tämän tuotteen en ole katunut. Aivan loistava!


NYX Soft Matte Lip Cream

Aivan mieletön hinta–laatu-suhde. Huulivoide kuivuu täydelliseksi mattapinnaksi ja pysyy huulilla virheettömänä kokonaisen päivän. Olen täysin hullaantunut näihin sävyihin!

 
Moroccanoil Moisture Repair Shampoo & Conditioner

Sekä shampoo että hoitoaine ovat aivan omaa luokkaansa. Jokaisen pesukerran jälkeen tuntuu kuin olisi käynyt kampaajalla. Luksusta hiuksille!


Biotherm Eau d’Energie Spray

Tämä vartalotuoksu on aivan ihana ja super raikas. Tykkään lisätä päivän aikana hajuvettä, mutta usein se saattaa tehdä tunkkaisen vaikutelman, joten vartalotuoksu toimii mielestäni paremmin. Suihkautan usein tätä ihanan hedelmäistä tuoksua iholleni kotipäivinä ja silloin kun en edes lähde minnekkään.

 

Shop the article

Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer
Medium Deep
Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer

35.12 € 43.90 € Ov-hinta 

0
Sensai Mascara 38°C (Separating&Lengthening)
Black

Share