How to: the twisted bun

How to: the twisted bun

Nuttura on yksi kaikkien aikojen klassisimmista kampauksista, ja nutturoita nähtiin tiuhaan tahtiin myös Stockholm Fashion Weekin catwalkeilla. Elegantti nuttura sopii kaikille kasvonmuodoille, ja se vie tyylisi välittömästi uudelle tasolle! Syksyn trendikkämmät nutturat istuvat alhaalla ja ne tehdään rennolle kierteelle!

1. Käy hiukset läpi Pureology Hydrate Shine Maxin  avulla. Seerumi antaa pitoa, juuri sopivasti kiiltoa ja pitää sähköisenä törröttävät hiukset kurissa.

2. Sido hiukset sitten niskaan poninhännälle. Jos latvat tuntuvat kuivilta tai sähköisiltä, voit käsitellä ne vielä Bumble and bumble Shine On Finishing Spraylla. Vedä poninhännästä ja kierritä latvat itsensä ympäri koko matkalta. Pyöritä sitten hiukset nutturalle.

3. Kiinnitä nuttura pinnien avulla. Käytä HH Simonsenin Styling Brush -harjaa kampauksen viimeistelyyn ja yksittäisten suortuvien silottamiseen.

4. Viimeistele kampaus ghd:n Final Fix Hairspray -hiuskiinteellä, joka antaa keskivahvaa pitoa ja pitää nutturan paikallaan koko päivän!

Shop the article

HH Simonsen Styling Brush Y
HH Simonsen Styling Brush

14.31 € 15.90 €

0

Share