IA MU -vlogin Amandan kauneussuosikit

IA MU -vlogin Amandan kauneussuosikit

IA MU -Youtube-kanavaa pyörittävälle, Suomen suurimpiin kauneusvloggaajiin kuuluvalle Amandalle meikkaaminen on taidetta. Muun muassa luonnosta meikkilookkeihinsa inspiraatiota hakeva Amanda on myös vegaani ja suosii siksi kauneudenhoidossa tuotteita, jotka eivät ole eläinperäisiä. Lue haastattelu, tutustu Amandan vegaanisuosikkeihin ja ota selvää, mikä monesta keittiöstä löytyvä tuote on kauneusgurun ehdoton lemppari!

Amanda esittelee suosikkinsa myös videomuodossa täällä

Mistä sait idean perustaa oman, kauneuteen keskittyneen Youtube-kanavan?

Idea lähti siitä, kun valmistuin koulusta meikkaajaksi vuonna 2012. Koska olen aina ollut sellainen ihminen, joka on halunnut auttaa muita, iski minulle valmistumisen jälkeen hinku päästä opettamaan muitakin meikkaamisessa ja siihen liittyvissä jutuissa. Olen kuitenkin aina ollut huono puhumaan ihmisten edessä, joten kameralle puhuminen tuntui paljon helpommalta. Siitä meni kuitenkin vuosi ennen kuin uskalsin lisätä ensimmäisen videoni, jossa puhuin sekä näytin kasvoni.

Mistä haet innoitusta meikkilookeihisi?

Ne putkahtelee ihan mistä milloinkin. Luonnosta, tv-sarjoista, Youtube-videoista. Jotkut tutoriaaleista olen jopa lähtenyt tekemään ihan improvisoiden sillä hetkellä tietämättä tarkalleen lopputulosta, mutta uskon, että siinä taiteessa onkin kyse.

Milloin tunnet itsesi kauniiksi?

Aamuisin! Silloin jopa hiuksenikin ovat usein täydelliset. Mielestäni ihminen on kauneimmillaan juuri heränneenä. Mikä on inhokkikauneustrendisi? Varmaankin se, että kaikilla piti olla samanlaiset huulet kuin Kylie Jennerillä. Kun joillain ei omasta takaa ollut isoja huulia, ne piirrettiin sellaisiksi. Itselleni ei isot huulet sovi ja pidän muutenkin suht pienistä huulistani.

Paras meikkikikka, joka ei koskaan petä?

Kookosöljy silmämeikin poistamiseen! Ihan paras sekä myös puhdas luonnontuote ilman mitään lisättyjä kemikaaleja.
AMANDAN VEGAANISUOSIKIT

IsaDora Inliner Kajaali 56 - Blond

Tämä kajaali blond-sävyssä on niin monikäyttöinen. Sillä voi muun muassa rajata vesirajaa, korjata meikattujen huulten ja kulmakarvojen muotoa sekä muuten vain tuoda kulmaluulle korostusta ja juuri siksi se on yksi minun suosikkituotteistani.

theBalm Mary-Lou Manizer

Mary-Lou ei turhaan ole varmaan yksi maailman suosituimmista korostuspuutereista. Sillä loihtii kauniin korostuksen kasvoihin, ja tuotteen monipuolisuuden ansiosta se käy myös muun muassa täydellisenä luomivärinä. Tuote kestää myös ikuisuuden sen huikean pigmenttisyyden ansiosta, sillä sitä menee vain vähän kerrallaan.

Beauty Blender Nude

Minulla on ollut monia erivärisiä Beauty Blendereitä, mutta Nudesta tuli ehdoton suosikkini heti, kun sain ensimmäisen käsiini. Jotkut ei huomaa eroa beauty blendereiden välillä, mutta omasta mielestäni Nude on ehdottomasti kaikista pehmeimmän ja ''silkkisimmän'' tuntuinen ja siksi rakastan sitä! Se tuntuu ihanalta iholla.

Pixi Mesmerizing Mineral Palette - Copper Peach

Mahtava pikkupaletti, jolla pystyy loihtimaan silmämeikin arkeen että juhlaan. Siinä on täydelliset lämpimät sävyt, jotka sopii jokaiselle silmienväristä riippumatta! Jokainen sävy on pigmenttinen, helppo työstää luomella ja ne eivät myöskään varise poskille!

Maria Nila Care Luminous Color 

Tämä värjätyille hiuksille sopiva sarja on ollut ehdoton suosikkini noin vuodenajan. Näiden tuotteiden tuoksu on taivaallinen ja ne saa hiukset tuntumaan niin pehmeiltä ja hyvinvoiviltakuin olisi käynyt kampaajan käsittelyssä! Kunnon hemmottelupakkaus hiuksille!


Shop the article

Beauty Blender Nude
BeautyblenderBeauty Blender Nude

17.91 € 19.90 € Ov-hinta 

1
Pixi Mesmerizng Mineral Palette
Desert Sunset
Pixi Mesmerizng Mineral Palette

21.90 € Ov-hinta 

0
theBalm Mary-Lou Manizer
theBalm Mary-Lou Manizer

25.90 € Ov-hinta 

23

Share