Löydä itsellesi sopivin Hourglass-meikkivoide
09-09-2022

Hourglass laajentaa viimein meikkivoidevalikoimaansa hypetetyllä Ambient Soft Glow Foundation -uutuudella. Siksi kerromme sinulle Hourglassin kolmesta erilaisesta meikkivoiteesta, jotta löydät niistä itsellesi sopivimman.Hourglass Ambient Soft Glow Foundation
Tulos: Luonnollinen, pehmeä hehku
Peittävyys: Keskivahva, rakennettava

Hourglass Ambient Soft Glow Foundation on keskivahvasti peittävä meikkivoide, jota voit rakentaa saadaksesi täyden peittävyyden. Lopputuloksena kosteutettu, tasainen ja “blurrattu” iho verrattomalla hehkulla jopa 16 tunnin ajan. Luota meihin, olemme testanneet! Luonnollisen soft-focus-viimeistelyn lisäksi sen ainutlaatuiset pigmentit suojaavat myös siniseltä valolta. Koostumus sisältää ihoa hoitavia ainesosia, kuten valkoista teeuutetta, E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka muun muassa suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Tämä meikkivoide poistaa epätasaisuudet ihon sävystä ja rakenteesta tahraamatta, värjäämättä tai irtoamatta päivän aikana.
Hourglass Illusion Hyaluronic Skin Tint
Tulos: Säkenöivä hehku Peittävyys: Keskivahva

Hourglass Illusion Hyaluronic Skin Tint on täydellinen valinta ihonhoidon ja meikin yhdistämiseen sekä upean hehkun saamiseen. Tämä meikkivoide tarjoaa keskivahvan ja täyden välillä olevan peittävyyden, samalla kun se kosteuttaa ihoa sekä välittömästi että pitkäkestoisesti. Hourglassin oma Hyaluronan Complex täyttää ryppyjä ja juonteita antaen tasaisen ja täyteläisen lopputuloksen. Tämä meikkivoide myös suojaa ihoa SPF15-suojakertoimella.

Hourglass Vanish Foundation Stick
Tulos: Satiinimainen Peittävyys: Täysi

Hourglass Vanish Foundation Stick on peittävin versio Hourglassin meikkivoiteista. Vedenkestävä koostumus sopii täydellisesti sinulle, joka haluat peitevoiteen peittävyyden, mutta puuterin painottomuuden. Verrattoman pigmenttipitoisuuden ansiosta tuotetta tarvitaan vain pieni määrä kattamaan kaikki mahdolliset iho-ongelmat ja saavuttamaan saumaton, tasainen ja satiinimainen viimeistely. Innovatiivinen koostumus mukautuu ihon lämpötilan mukaan, minkä ansiosta se sulautuu helposti ihoon. Valitse 32 sävystä suosikkisi, joka kestää jopa 12 tuntia.

Great Deal
Uutuus
48 € Ov-hinta 60 € (-20%)
50.90 € Ov-hinta 62 € (-18%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet