Time to go pro

Time to go pro

Haaveissa hyvinvoiva iho, joka tuntuu miellyttävältä ja hehkuu kauniina? Kuvittele, että voisit nauttia unelmaihosta joka päivä, ilman että sinun täytyy käyttää tuntikausia kylpyhuoneessa! Kuulostaako hyvältä? Siinä tapauksessa Elizabeth Arden Pro voi olla juuri etsimäsi tuotemerkki!

Elizabeth Arden Prota ei tule sekoittaa Elizabeth Ardeniin, vaan kyseessä on oma ihonhoitomerkkinsä sekä kosmetologien että kuluttajien käyttöön. Elizabeth Arden Pron menestyksen salaisuus on aktiivisten ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä, joka ehkäisee ikääntymisen merkkien syntymistä tehokkaasti. Kuten kaikki happoja sisältävät ihonhoitotuotteet, myös Elizabeth Arden Pron tuotteet perustuvat vankkaan tieteelliseen tutkimukseen. Kaikkien ainesosien, entsyymien ja happojen perässä pysyminen voi peruskäyttäjästä tuntua hankalalta, muta Elizabeth Arden Pron tuotteet voidaan kuitenkin jakaa kolmeen kategoriaan yksilöllisestä tarpeesta riippuen, joten niiden käyttäminen on helppoa myös kotona! Me listasimme, mitkä aktiiviset ainesosat sopivat parhaiten juuri sinun ihonhoitorutiiniisi!

Must have – elintärkeät ainesosat

Avain nuorekkaaseen ihoon on ihovaurioiden ehkäisy jo etukäteen. Ihoa tulisi siksi suojata päivittäin sekä auringolta että muilta ympäristön haittavaikutuksilta. Edes maailman laadukkaimmat ja innovatiivisimmat ainesosat eivät tee ihosta nuorekkaamman näköistä, jos ihonhoitorutiinien perusta ei ole kunnossa!

Ihonhoitorutiiniin tulisi aina kuulua aurinkosuoja, kuten Elizabeth Arden Pro Triple Action Protector SPF 50, joka antaa fysikaalisen suojan sekä UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Aurinkosuojakerroin ehkäisee auringon aiheuttamien ihovauriota, kuten juonteita, hyperpigmentaatiota ja veltostumista.

Triple Action Protector SPF 50 on todellinen monitoimituote ja sitä voisikin kuvailla sävytetyksi päivävoiteeksi, jossa on aurinkosuojakerroin. Aurinkosuojan lisäksi voide sisältää myös kahta muuta ihon hyvinvoinnin kannalta välttämätöntä ainesosaa, eli DNA-entsyymejä ja antioksidantteja.

DNA-entsyymit korjaavat ihoa, lisäävät sen kimmoisuutta ja antavat iholle kauniin hehkun. Antioksidantit puolestaan torjuvat vapaiden radikaalien syntymistä sekä parantavat ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa.

Need to have – kauniin ihon salaisuus

Kun ihon perustarpeet on tyydytetty ja sillä on riittävä suoja ulkoisia haittatekijöitä vastaan, on aika miettiä mitä iho tarvitsee voidakseen hyvin ja näyttääkseen hyvältä. Jotta iho tuntuisi miellyttävältä ja näyttäsi silkinsileältä, Elizabeth Arden Pro -tuotteet sisältävät ihon laatua parantavia AHA- ja BHA sekä A-vitamiinihappoja.

AHA-hapot stimuloivat solujen uusiutumista sisältäpäin, kun BHA-hapot taas kuorivat ihoa hellävaraisesti ulkoa käsin. Sekä AHA- että BHA-hapot antavat iholle kauniin tasaisen sävyn ja terveen hehkun. Kokeile aloittaa ihonhoitorutiinisi Elizabeth Arden Pro Gentle Facial Cleanser -puhdistusaineella, jonka AHA- ja BHA-hapot kuorivat ihoa ja jättävät sen kosteutetuksi. Kuorivien ainesosiensa ansiosta putsari sopii erityisesti kuivalle ja harmaantuneelle syysiholle ja jättää iholle kauniin hehkun!

A-vitamiinihappo tunnetaan ennen kaikkea sen epäpuhtauksia ehkäisevistä ominaisuuksistaan, mutta se toimii loistavasti myös ihovaurioita ja ikääntymisen merkkejä vastaan. A-vitamiinihappo tasoittaa ihon sävyä sekä tehostaa solujen uusiutumista ja tekee näin ihosta miellyttävämmän tuntuisen. Kokeile esimerkiksi Elizabeth Arden Pro Perfection Facial Serum -seerumia, joka sopii erityisesti aikuiselle ongelmaiholle, jota finnit kiusaavat aika ajoin. Aikaisemmin A-vitamiinihappoa sisältävät ihonhoitotuotteet ovat usein olleet saatavilla vain reseptillä, mutta Elizabeth Arden Pron uusi innovatiivinen koostumus yhdistää A-vitamiinihappoa ja maitohappoa, minkä ansiosta voimakkaan A-vitamiinihapon aiheuttama ihoärsytys saadaan minimoitua ja tuotteen käyttäminen on turvallista myös kotona!

Nice to have – todelliselle ihonhoitonörtille

Jos olet samanlainen ihonhoitonörtti kuin me, rakastut varmasti Elizabeth Arden Pron nice to have –kategorian tuotteisiin. Nice to have -kategoriaan kuuluvat ainesosat, joita ilmankin voit periaatteessa elää. Nämä ainesosat kuitenkin tehostavat muiden ihonhoitotuotteiden tehoa ja niiden avulla saat kaiken hyödyn irti ihonhoitorutiineistasi.

Peptidejä sisältävät tuotteet sopivat täydellisesti, jos etsit tehokasti kollageenibuustausta. Peptidit korjaavat auringon aiheuttamia ihovaurioita ja silottavat juonteita. Monet anti-age-tuotteet sisältävät juuri peptidejä, ja peptidejä sisältävä tuote kannattaakin ottaa osaksi ihonhoitorutiineja viimeistään siinä vaiheessa, kun ensimmäiset juonteet ilmestyvät. Esimerkiksi Elizabeth Arden Pron Smoothing Eye Serum on supertuote naururyppyjen silottamiseen ja se jättää iholle ihanan miellyttävän tunteen.

Jos taas haet tuotetta, joka antaa välittömiä tuloksia ja upeaa hehkua, on Elizabeth Arden Pro Hydration Peel Pads nappivalinta. Se sisältää AHA-happoja, jotka kuorivat kasvojen ihoa tehokkaasti ja antavat sille mielettömän hehkun. Nämä hoitolaput sisältävät 30% AHA-happoja, joten niitä tulee käyttää varovaisesti. Lappuja voi käyttää jopa neljä kertaa viikossa, mutta käyttäminen on aloitettava varovasti ja sitä tulee lisätä vain asteittan! Muista, että hoitolappuja ei tule käyttää joka päivä, jotta iho ei ärsyynny ja ala hilseillä!

Shop the article

Elizabeth Arden Pro Hydration Peel Pads (50pcs) Y
Elizabeth Arden Pro Gentle Facial Cleanser (180ml) Y
Elizabeth Arden Pro Smoothing Eye Serum (15ml) Y

Share