Maria Åkerberg Royal Facial Oil Moist ryhmässä Ihonhoito / Kasvoseerumit & öljyt / Kasvoöljyt at Bangerhead.fi (B038397r)
Maria Åkerberg Royal Facial Oil Moist
Y

Maria Åkerberg
Maria Åkerberg Royal Facial Oil Moist

Ov-hinta 
Määrä:

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Kaupan päälle
Maria Åkerberg Eye Cream (15ml) Saat Maria Åkerberg Eye Cream (15ml) kaupan päälle, kun ostat 2 vapaavalintaista Maria Åkerberg -tuotetta. Kampanja on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää. Lisätään automaattisesti kassalla
Saatavilla myös tuotepaketeissa
Magazine-artikkeleita aiheesta (
)
Maria Åkerberg
Lisää tuotemerkiltä Maria Åkerberg
Tuotetiedot: Tuotenro: B038397r

Neroliöljyä sisältävä Royal Facial Oil Moist on tasapainottava, silottava ja kosteuttava kasvoöljy, joka lisää solujen hapenottokykyä ja vastustuskykyä. Öljy vahvistaa myös kollageenia ja ehkäisee UV-vaurioita.

Royal Facial Oil Moist auttaa ihoa vuodenaikojen vaihtuessa, kun ilmankosteus muuttuu ja ihon tarvitsee sopeutua muuttuneisiin olosuhteisiin.

Neroliöljy appelsiinikukista vaikuttaa tasapainottavasti, ihoa rauhoittaen, stimuloiden solujen uusiutumista ja ehkäisten verenpurkaumia.

Puhtaat kasviöljyt (purasruoho-, jojoba- ja ruusunmarjansiemenöljy) ja vitamiinit vaikuttavat yhdessä ihon kimmoisuutta ja kosteuspitoisuutta parantaen. Silottava vaikutus näkyy selvimmin ikääntyneellä iholla. Purasruohoöljy sisältää 20 % GLA:ta (gammalinoleenihappoa), jonka keho voi muuntaa prostaglandiineiksi. Nämä auttavat ihoa säilyttämään ominaisuutensa.

Tuotteessa on käytetty rosmariiniantioksidanttia vesieliöstölle myrkyllisten synteettisten aktioksidanttien (BHA, BHT) sijaan.

Ihotyyppi: normaali
Koko: 10ml, 30ml
Määrä:
0
Kampanja alkaa:
Kampanja loppuu:
Käyttö
Ainesosat

Why we love it

0 Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Näytä lisää

Muut ostivat myös

Y
Maria Åkerberg Face Lotion Moist

alk.17.90 € Ov-hinta 

0
Y
Maria Åkerberg Papaya Peeling

alk.7.90 € Ov-hinta 

0
Y
Maria Åkerberg Aha & Jojoba Peeling

alk.5.90 € Ov-hinta 

0
Y
Maria Åkerberg Olive Cleansing

alk.5.90 € Ov-hinta 

0

Viimeksi näytetyt tuotteet

Y

-20% lähes koko valikoimasta. Kampanjaehdot > >