Maria Åkerberg Royal Facial Oil Supplement ryhmässä Ihonhoito / Kasvoseerumit & öljyt / Kasvoöljyt at Bangerhead.fi (B038394r)
Y

Maria Åkerberg
Maria Åkerberg Royal Facial Oil Supplement

Ov-hinta 
Määrä:

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Kaupan päälle
Saatavilla myös tuotepaketeissa
Magazine-artikkeleita aiheesta (
)
Maria Åkerberg
Lisää tuotemerkiltä Maria Åkerberg
Tuotetiedot: Tuotenro: B038394r

Royal Facial Oil Supplement on uudistava ja silottava kasvoöljy, joka sisältää eteerisiä mandariini-, laventeli-, neroli ja rosmariiniöljyjä. Kuivalle ja/tai aikuiselle iholle.

Royal Facial Oil Supplement vaikuttaa aktivoivasti ja piristää väsynyttä ja elotonta ihoa. Öljy vahvistaa kollageenia, ehkäisee UV-vaurioita ja auttaa ihoa selviytymään vuodenaikojen muutoksista ja mukautumaan vaihtuvaan ilmankosteuteen.

HUOM! Royal Facial Oil Supplement ei sovi käytettäväksi, jos sinulla on herkkä iho, ruusufinnejä tai akne. Öljy on liian aktiivinen. Ei suositella myöskään sitrusallergikoille.

Mandariiniöljy on vahvistava ja ehkäisee ihovaurioita. Laventeliöljy stimuloi solujen uusiutumista sekä vaikuttaa tasapainottavasti, puhdistavasti ja rauhoittavasti. Neroliöljy, pomeranssipuun (hapanappelsiinipuun) kukista, lievittää ja rauhoittaa ihoa, stimuloi solujen uusiutumista ja ehkäisee verenpurkaumia. Rosmariiniöljy on aktivoiva.

Puhtaat kasviöljyt (purasruoho-, jojoba- ja ruusunmarjansiemenöljy) ja vitamiinit vaikuttavat yhdessä ihon kimmoisuutta ja kosteuspitoisuutta parantaen. Silottava vaikutus näkyy selvimmin ikääntyneellä iholla. Purasruohoöljy sisältää 20 % GLA:ta (gammalinoleenihappoa), jonka keho voi muuntaa prostaglandiineiksi. Nämä auttavat ihoa säilyttämään ominaisuutensa.

Tuotteessa on käytetty rosmariiniantioksidanttia vesieliöstölle myrkyllisten synteettisten aktioksidanttien (BHA, BHT) sijaan.

Pullo on varustettu hygieenisellä tippa-annostelijalla.

Koko: 10ml
Kampanja:
Määrä:
0
Kampanja alkaa:
Kampanja loppuu:
Käyttö
Ainesosat

Why we love it

0 Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Näytä lisää

Muut ostivat myös

Maria Åkerberg Serum Moist (30ml)

23.90 € Ov-hinta 

0
Maria Åkerberg Royal Facial Oil More

31.90 € Ov-hinta 

0
Maria Åkerberg Face Lotion More

alk.27.90 € Ov-hinta 

0

Viimeksi näytetyt tuotteet