Medik8 Virtually Poreless Discovery Kit ryhmässä Ihonhoito / Lahjat & ihonhoitosetit / Aloituspakkaukset at Bangerhead.fi (B057991)
Medik8 Virtually Poreless Discovery Kit

Medik8
Medik8 Virtually Poreless Discovery Kit

42.50 Ov-hinta 
Määrä: 
Vain muutama jäljellä

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Kaupan päälle
Saatavilla myös tuotepaketeissa
Magazine-artikkeleita aiheesta (
)
Medik8
Lisää tuotemerkiltä Medik8
Tuotetiedot: Tuotenro: B057991

Medik8 Virtually Poreless Discovery Kit sopii iholle, joka kärsii epäpuhtauksista, laajentuneista huokosista ja joka kaipaa tasoitusta. Täydellinen starttipakkaus sinulle, joka haluat testata Medik8 tai sopiva matkapakkaus sinulle, joka olet jo testannut Medik8-tuotteet ja todennut ne hyviksi.

Pakkaus sisältää:
 • Pore Cleanse Gel Intense 40ml Mild AHA/BHA-puhdistustuotteen, joka minimoi huokosia ja valmistaa ihon hoitorutiinin seuraaviin askeliin. Sopii rasvaiselle-/yhdistelmäiholle, joka kärsii epäpuhtauksista ja laajentuneista huokosista.
 • Pore Minimising Tonic 30ml Renande -kasvoveden, jota käytetään puhdistuksen jälkeen ja joka poistaa kuolleita ihosoluja ja tasoittaa ihoa. Mantelihappo ja puna-apilauute palauttavat ihon luonnollista kimmoisuutta ja supistavat näkyvästi laajentuneita ihohuokosia.
 • ?POistaa likaa, rasvaa ja bakteereja. ? Valmistaa ihon aktiivisille ainesosille. ? Kuoriva tuplavaikutus AHA- ja BHA-hapoista.
 • Refining Moisturiser 15ml -kosteusvoiteen, joka supistaa huokosia ja tasapainottaa ihoa. Ihoa parantava kosteuttaja, joka on rikastettu manteliöljyllä, joka kirkastaa ja silottaa ihoa samalla, kun puna-apilauute tasapainottaa ihon rasvantuotantoa, jotta ihosi ei ala kiiltää päivän aikana. ? Saa laajentuneet ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. ? Kuorii syvältä huoksista ja poista keratinisoitua materiaalia ihosta ? Minimoi talintuotannon.
 • Ihotyyppi: rasvainen
  Käyttö
  Ainesosat

  Why we love it

  0 Tuotearvostelut

  Kirjoita tuotearvostelu
  Anna arviosi
  Näytä lisää

  Muut ostivat myös

  Medik8 Hydr8 B5 Serum (30ml)

  57.90 € Ov-hinta 

  1
  Medik8 Micellar Mousse (150ml)

  35.90 € Ov-hinta 

  0

  Viimeksi näytetyt tuotteet