Mikä kasvonaamio on sinun suosikkisi?

Mask yourself.

Pidä extrahyvää huolta ihostasi talvella, kun se tarvitsee hieman tavallista enemmän rakkautta. Hyvä tapa hemmotella ihoa talvella on valita kosteuttava ja hoitava kasvonaamio. Siksi olemme valikoineet muutaman suosikin valikoimastamme, jotka haluamme nyt esitellä sinulle! Tutustu vinkkeihimme alla.


Renaissance Mask.

Onko toiveissasi tuoda hehku takaisin kasvoille tänä talvena? Silloin suosittelemme tätä upeaa löytöä OSKIA Skincaren valikoimasta. Tämä palkittu naamio vauhdittaa solujen uusiutumista ja jättää iholle fantastisen hehkun. Lisäksi naamio sisältää runsaasti tärkeitä ravinteita, joita ihosi tarvitsee juuri nyt.


Velvet Sleeping Mask.

Nyt kun puhumme palkitusta ihonhoidosta, haluamme tottakai nostaa esiin myös Sisleyn, joka on vuosien saatossa haalinut useita palkintoja nimiinsä. Tämä yö naamio sopii täydellisesti kuivan, kiristävän ja väsyneen ihon hoitoon. Naamio levitetään illalla ja sen annetaan vaikuttaa yön yli, jolloin se korjaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti.


Deep Cleansing Mask.

Emme tietenkään voi unohtaa mainita tätä detox-naamiota Omoroviczan valikoimasta. Tämä naamio on todellinen must-have -tuote, kun iho kaipaa syväpuhdistusta ja uudistusta. Tämä syväpuhdistava naamio hyödyntää muun muassa magnesiumia ja kalciumia tyhjentääkseen tukkeutuneet ihohuokoset ja irrottaakseen epäpuhtaudet syvältä ihosta tehokkaasti.


Supreme Moisture Mask.

Tämä ihanan kevyt naamio on täynnä aktiivisia ainesosia. Kylmien ilmojen tullen, ihomme suojakerroksen tasapaino saattaa järkkyä. Tämä kasvonaamio NUORIn valikoimasta antaa iholle runsaasti kosteutta, täyteläisyyttä ja hehkua ja vahvistaa samalla ihon luonnollista suojakerrosta. Tätä naamiota me tulemme varmasti käyttämään koko talven!

Osta tuotteita.

Suodatin
5 tuotetta
Sisley Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers (60ml) Y
Nuori Supreme Moisture Mask (50ml) Y
NUORI Supreme Moisture Mask (50ml)

62.90 € 67.90 € Ov-hinta 

0
New
Omorovicza Deep Cleansing Mask - Super Size (100ml) Y
Omorovicza Deep Cleansing Mask - Super Size (100ml)

125 € 125 € Ov-hinta 

0
New
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml) Y
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml)

61.50 € 71 € 75.90 € Ov-hinta 

0
Omorovicza Deep Cleansing Mask (50ml) Y
Omorovicza Deep Cleansing Mask (50ml)

82 € 82 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄