Monitoimisia meikkituotteita

Monitoimisia meikkituotteita.

Oletko ihastunut Linda Hallberg Cosmetics -tuotteiden monipuolisiin käyttötarkoituksiin yhtä paljon kuin mekin? Nämä meikit eivät ole vain sitä miltä näyttävät, vaan myös paljon muuta. Mikä näistä monitoimisista meikkituotteista on sinun suosikkisi?


Väriä huulille ja poskille.

Saanemme luvan esitellä ensimmäisen monitoimituotteemme, Fantastick Multi-Use Lips. Eikä mikä tahansa monitoimija vaan huulia kosteuttava, suojaava ja kauniin sävyn omaava huulipuna. Tämä palkittu tuote sopii erinomaisesti myös poskipunaksi. Levitä pieni määrä poskille ja häivytä varovasti painellen sormen päillä. Näin saavutat helposti ja nopeasti punoittavat ja hehkuvat poskipäät.


Maximiannos kultaa.

Jatkaaksemme samalla linjalla, haluamme esitellä myös Interstellar Collision -tuotteen ja kaikki sen upeat ominaisuudet. Tämä tuote ei ole vain nestemäinen luomiväri, joka antaa silmämeikkisii lumoavaa, kullanhohtoista kimalletta. Tuotetta voi käyttää myös poskilla, huulilla tai vartalolla, jos haluat lisätä meikkilookkiisi hieman extra hehkua. Levitä siveltimellä tai sormenpäillä ja mukauta peittävyyttä lisäämällä kerroksia. Tuote on vedenkestävä ja pysyy paikoillaan pitkään.


Kokonainen meikkilookki.

Emme tietenkään voi keskustella Linda Hallberg Cosmetics -tuotteista mainitsematta merkin upeita paletteja. Infinity Palette -paletin sävyillä voit helposti luoda kokonaisen meikkilookin. Luomiväri, poskipuna, highlight, cotour ja kulmat. You name it. Linda Hallbergin uusin lanseeraus tässä kategoriassa on Infinity Glam Palette, joka sisältää täydellisiä sävyjä syksyyn. Löydät paletista nimittäin yhdistelmän vaalepunaista, punaista ja ruskeaa, erilaisilla lopputuloksilla. 


Pidä paikoillaan.

Kun meikkilookkisi on vihdoin valmis, on aika varmistaa, että meikki pysyy paikoillaan koko päivän. Said and done. Linda Hallberg Cosmeticsin valkoimasta löydät täydellisen apuvälineen, H2Glow Face Mist -kiinnityssuihkeen. Ja kuten arvata saattaa, tämäkin tuote on muutakin kuin vain kiinnityssuihke. Tätä tuotetta voit käyttää päivän aikana kasvosuihkeena, kun tarvitset raikastusta. Voit jopa käyttää tuotetta meikin pohjustamiseen. Löydät kaikki nämä monipuoliset ratkaisut alta.

Osta tuotteita.

Suodatin
9 tuotetta
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick Multi-Use Lips
Garnet Bullseye Ametrine Goldstone Pink Opal Cultured Extra Famous I Die Pop
LH cosmeticsLinda Hallberg Cosmetics Fantastick Multi-Use Lips

alk.16.90 € alk.19.90 € Ov-hinta 

0
Linda Hallberg Cosmetics Interstellar
Multichrome Supernova
LH cosmeticsLinda Hallberg Cosmetics Interstellar

33.90 € 33.90 € Ov-hinta 

0
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Power Brows Sketch And Sculpt Liquid Liner & Pencil
Almost Black Dark Brown Taupe Auburn Blonde
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glam Palette
Linda Hallberg Cosmetics H2Glow Face Mist
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass
Linda Hallberg Interstellar Collision
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄