Muotoiluvälineet, jotka takaavat hyvän hiuspäivän

Suosikkimme ghd:ltä.

ghd:n kanssa jokainen päivä on hyvä hiuspäivä. Mutta sen taisit jo tietäänkin. Olemme päättäneet tuoda esiin muutamia suosikkituotteitamme, joilla takaat loputtomasti hyviä hiuspäiviä. Pörröisyyden kesyttävä lämpöharja, keskivertoa fiksumpi muotoilurauta ja muutama muu ghd-suosikkimme on listattu alle. Mainitsemisen arvoista on myös, että osa näistä vanhoista suosikeista on saanut uusia kuoseja Upbeat collectionin merkeissä. Lue lisää ja löydä oma muotoilusuosikkisi.


Sano hyvästit pörröisyydelle.

Ensimmäiseksi haluamme esitellä pörröisyyden kesyttämisen mestarin eli ghd Glide Hot Brush -lämpöharjan. Ionisaattorilla varustettu keraaminen teknologia lämmittää harjan nopeasti ihanteelliseen 185ºC lämpötilaan, joka taltuttaa pörröisyyden ja jättää hiuksesi sileiksi ja pehmeiksi. Pitkien ja lyhyiden harjasten ansiosta voit muotoilla myös isompia osoita kerrallaan silmänräpäyksessä.


Älykäs muotoilija.

Haluamme tietenkin vinkata myös ghd Platinum+ Styler -muotoiluraudasta, joka on ghd:n ensimmäinen älykäs muotoilurauta! Mitä tämä oikein tarkoittaa? Tämä rauta tunnistaa hiuksiesi paksuuden ja hiusten eri osiot sekä nopeuden, jolla muotoilet hiuksia. Rauta mukauttaa lämpötilaa hiustesi tarpeiden mukaan säilyttäen tasaisen lämpötilan rautojen välillä. Rauta säätelee lämpötilaa 250 kertaa sekunnissa. Aika fiksua, vai mitä?


Suosikkeja rajoitetussa erässä.

ghd-suosikkeja löydät nyt uusissa väreissä. Sekä aiemmin esittelemämme Platinum+ Styler että vanha suosikki ghd Gold Styler löytyvät nyt hopean ja mintunvihreän kiiltävissä väreissä. Myös suosittu ghd Helios -hiustenkuivaaja löytyy nyt raikaassa mintunvihreässä värissä. Tällä hiustenkuivaajalla kuivaat hiuksesi nopeasti ja tehokkaasti, ja tuotetta voi käyttää myös muotoiluun tarkan suuttimmen avulla.

Tutustu tuotteisiin.

Suodatin
6 tuotetta
ghd Gold Styler
ghd Gold Styler

161.25 € 215 € Ov-hinta 

0
ghd upbeat Platinum+ Cobalt Blue Styler
ghd upbeat Platinum+ Cobalt Blue Styler

206.25 € 275 € 275 € Ov-hinta 

0
ghd Glide Professional Hot Brush
ghd Glide Professional Hot Brush

126.75 € 169 € Ov-hinta 

2
ghd Helios Black
ghd Helios Black

149.25 € 199 € Ov-hinta 

0
ghd Platinum+ Styler
ghd Platinum+ Styler

206.25 € 275 € Ov-hinta 

6
ghd upbeat Moon- Silver Styler
ghd upbeat Moon- Silver Styler

161.25 € 215 € 215 € Ov-hinta 

0

💄 It's your lucky day! 20-30% alennusta lähes kaikesta! 💄 Kampanjaehdot > >