Muotoiluvälineet, jotka takaavat hyvän hiuspäivän

Suosikkimme ghd:ltä.

ghd:n kanssa jokainen päivä on hyvä hiuspäivä. Mutta sen taisit jo tietäänkin. Olemme päättäneet tuoda esiin muutamia suosikkituotteitamme, joilla takaat loputtomasti hyviä hiuspäiviä. Pörröisyyden kesyttävä lämpöharja, keskivertoa fiksumpi muotoilurauta ja muutama muu ghd-suosikkimme on listattu alle. Mainitsemisen arvoista on myös, että osa näistä vanhoista suosikeista on saanut uusia kuoseja Upbeat collectionin merkeissä. Lue lisää ja löydä oma muotoilusuosikkisi.


Sano hyvästit pörröisyydelle.

Ensimmäiseksi haluamme esitellä pörröisyyden kesyttämisen mestarin eli ghd Glide Hot Brush -lämpöharjan. Ionisaattorilla varustettu keraaminen teknologia lämmittää harjan nopeasti ihanteelliseen 185ºC lämpötilaan, joka taltuttaa pörröisyyden ja jättää hiuksesi sileiksi ja pehmeiksi. Pitkien ja lyhyiden harjasten ansiosta voit muotoilla myös isompia osoita kerrallaan silmänräpäyksessä.


Älykäs muotoilija.

Haluamme tietenkin vinkata myös ghd Platinum+ Styler -muotoiluraudasta, joka on ghd:n ensimmäinen älykäs muotoilurauta! Mitä tämä oikein tarkoittaa? Tämä rauta tunnistaa hiuksiesi paksuuden ja hiusten eri osiot sekä nopeuden, jolla muotoilet hiuksia. Rauta mukauttaa lämpötilaa hiustesi tarpeiden mukaan säilyttäen tasaisen lämpötilan rautojen välillä. Rauta säätelee lämpötilaa 250 kertaa sekunnissa. Aika fiksua, vai mitä?


Suosikkeja rajoitetussa erässä.

ghd-suosikkeja löydät nyt uusissa väreissä. Sekä aiemmin esittelemämme Platinum+ Styler että vanha suosikki ghd Gold Styler löytyvät nyt hopean ja mintunvihreän kiiltävissä väreissä. Myös suosittu ghd Helios -hiustenkuivaaja löytyy nyt raikaassa mintunvihreässä värissä. Tällä hiustenkuivaajalla kuivaat hiuksesi nopeasti ja tehokkaasti, ja tuotetta voi käyttää myös muotoiluun tarkan suuttimmen avulla.

Tutustu tuotteisiin.

Suodatin
4 tuotetta
ghd Platinum+ Styler Y
ghd Platinum+ Styler

220 € 275 € 275 € Ov-hinta 

7
ghd Gold Styler Y
ghd Gold Styler

159 € 215 € Ov-hinta 

0
ghd Glide Professional Hot Brush Y
ghd Glide Professional Hot Brush

132 € 169 € Ov-hinta 

2
ghd Helios Black Y
ghd Helios Black

144 € 199 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄