Näillä tuotteilla saavutat helposti unelmiesi ripset

Kolme helppoa askelta täydellisiin ripsiin.

Kaikille meille ei ole suotu upeita pitkiä ja kaarevia ripsiä syntyessämme. Aiemmin emme voineet asialle mitään, mutta onneksi Lancôme on löytänyt ratkaisun. Esittelemme nyt kolme tuotetta, joiden avulla saavutat ne upeat, pitkät ja tuuheat ripset, joista olet aina unelmoinut.


Vaihe 1: Seerumi.

Saadaksesi pitkät ja tuuheat ripset täytyy sinun aloittaa ongelman juuresta. Kirjaimellisesti. Cils Booster Lash Serum hoitaa ripsiäsi juuresta latvoihin ja auttaa ehkäisemään ripsien irtoilemista. Aminohapot seerumissa korjaavat vaurioita yksittäisissä ripsissä ja auttavat ripsiä kasvamaan nopeammin. Käytä seerumia osana aamu- ja iltarutiiniasi saavuttaaksesi nopeita tuloksia.


Vaihe 2: Primer.

Pohjustustyö ei kuitenkaan lopu siihen. Cils Booster Lash Primer on tärkeä osa tuuheiden ripsien saavuttamista. Tämä ripsien pohjustaja sisältää mikrokuituja, B5-vitamiinia ja E-vitamiinia, jotka luovat tasaisen pinnan ripsien ympärille ja auttavat saavuttamaan pitkät ja tuuheat ripset. Tuote on väriltään valkoinen, minkä ansiosta ripsivärin pigmentti maksimoituu.


Vaihe 3: Ripsiväri.

Ripsiväristä puheen ollen, on aika siirtyä viimeiseen vaiheeseen. Jos meiltä kysytään, on Hypnôse Mascara täydellinen valinta. Tätä ripsiväriä voit levittää useamman kerroksen ilman, että se paakkuuntuu tai varisee. Tämä suosikkituote on sitä paitsi saatavilla muutamassa eri sävyssä, jotta voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan.

Osta koko rutiini.

Suodatin
3 tuotetta
Lancôme Hypnose Mascara
Extra Black 011 02 Brown 01 Black 03 Bleu
Lancôme Hypnose Mascara

26.30 € 27 € 31.90 € Ov-hinta 

1
Lancôme Cils Booster
XL Midi
Lancôme Cils Booster

alk.12.70 € alk.15.90 € alk.15.90 € Ov-hinta 

0
Lancome Cils Booster Lash Serum (4ml) Y
LancômeLancome Cils Booster Lash Serum (4ml)

41.50 € 49 € 50.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄