Näin ihosi selviytyy talvesta

Päivitä ihonhoitorutiinisi talveen.

Lämpötilojen laskiessa kuiva, ärytynyt ja hilseilevä iho tulee meille monille tutuksi. Tämän ongelman ratkaisemiseksi olemme valikoineet muutaman suosikin talvi-ihonhoitoon Skinceuticalsin valikoimasta. Tämä merkki on tunnettu ympäri maailmaa kosmetologien ja ihonhoitoasiantuntijoiden suosikkina. Tutustu vinkkeihimme, joiden avulla vahvistat ihosi suojakerrosta ja kosteutat ihoa intensiivisesti.


Sileä iho hetkessä.

Kuiva iho kaipaa useimmiten lipidejä, jotka suojaavat ihon ulointa kerrosta. Skinceuticals Triple Lipid Restore sisältää runsaasti lipidejä, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja auttavat ihoa sitomaan kosteutta pidempään. Lipidit imeytyvät ihoon nopeasti ja auttavat tasoittamaan ihon rakennetta antaen samalla sille upean hehkun. Tämä tuote on todellinen must-have talviseen ihonhoitoon.


Syväkosteutusta.

Kosteuttava seerumi on talvi-ihonhoidon A ja O! SkinCeuticals Hydrating B5 Gel on yksi meidän suosikeistamme. Tämä geeliseerumi sisältää B5-vitamiinia ja hyaluronihappoa, jotka antavat ihollesi todellisen kosteusboostin jättäen ihon pinnalle miellyttävän pehmeän ja sileän tunteen. Käytä yhdessä kosteusvoiteesi kanssa ja tulokset kestävät koko päivän.


Rauhoittava geelinaamio.

Onko kuiva ihosi herkkä ärtymään ja punoittamaan? Skinceuticals Phyto Corrective Mask on viilentävä ja rauhoittava naamio herkälle iholle - täydellinen vastaus herkän ihon ongelmiin. Naamio sisältää oliivi-, timjami- ja kurkku-uutteita sekä hyaluronihappoa. Käytä naamiota viikoittain tarjotaksesi ihollesi intensiivisesti rauhoittavaa hoitoa. Naamion voi jättää iholle myös yön yli, jolloin se korjaa ja hoitaa ihoa yön aikana.

Osta tuotteita.

Suodatin
3 tuotetta
SkinCeuticals Hydrating B5 (30ml)
Skinceuticals Hydrating B5 (30ml)

73 € 77.90 € Ov-hinta 

0
SkinCeuticals Phyto Corrective Mask (60ml)
Skinceuticals Phyto Corrective Mask (60ml)

72 € 75.90 € Ov-hinta 

0
SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 (50ml)

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄