Näin pääset eroon oranssista sävystä hiuksissa

Brownlights by Redken.

Ovatko hiustesi vaaleat raidat alkaneet kellertää? Tämä ei koske ainoastaan vaaleita hiuksia vaan myös tummemmissa hiuksissa vaaleamma raidat voivat alkaa näyttää oranssilta. Haluatko päästä eroon lämpimistä sävyistä ja palauttaa hiuksiin kylmän sävyn, jonka alunperin halusit? Nämä uutuudet on tehty sinulle. Color Extend Brownlights -tuotepari Redkeniltä, sisältää shampoon ja hoitoaineen ruskeille hiuksille ja sopii sekä värjätyille että luonnollisille hiuksille.


Hyvästele oranssi sävy.

Shampoo ja hoitoaine ovat sulfaatittomia ja sisältävät sinistä pigmenttiä, joka ehkäisee oranssien sävyje näkymistä hiuksissasi. Tämä neutralisoiva duo ei ainoastaan auta sinua säilyttämään hiustesi kylmää sävyä vaan jättää hiuksesi myös kosteutetuiksi ja kiiltäviksi. Koska tuotteet sisältävät sinistä pigmenttiä, voi levittäessä olla tarpeen käyttää kertakäyttöhanskoja.


Näin käytät tuotteita.

Jos sinulla on värjätyt hiukset, on suositeltavaa, että alat käyttää tuotteita heti kampaajakäynnin jälkeen, jotta väri kestää pidempään. Käytä siis shampoota ja hoitoainetta muutaman kerran viikossa. Luonnollisiin hiuksiin voit käyttää tuotteita tarpeen mukaan, jos huomaat sävyn muuttuvan. Tuotteita käytetään kuten tavallista shampoota ja hoitoainetta.

Tutustu Color Extend Brownlights -tuotteisiin.

Suodatin
2 tuotetta
Redken Color Extend Brownlights Shampoo (300ml) Y
Redken Color Extend Brownlights Shampoo (300ml)

17 € 21.90 € Ov-hinta 

2
Redken Color Extend Brownlights Conditioner (250ml) Y

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄